Originally posted by Thejock3r
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
hahaha....da..vise umede! air ride..super low.. pana atunci sa ma trezesc la realitate: azi, neavand ce face am luat jantele la..."frecat". Sunt f multumit de rezultat, avand in vedere cum aratau si cum arata acum...
Dupa ce voi mai termina o janta o sa pun poze cu before/after
ps. munca de chinez manca-v-as ... habar n-am cate degete mai am....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Sunt curios cu ce lac protector vei da. Eu ma gandesc cand voi face restul de 3 jante, buzele, sa le duc la un vopsitor care sa-mi dea cu un lac plastifiat, daca se gaseste vre-unu.
Comment
-
2 jante sunt gata: before/after
ps. chiar si dupa ce am smirgheluit 6 ore incontinuu , tot am 10 degete functionale ) ( altii nu au ) )
ps.2 ar fi aroganta ca daca o mai las putin sa vin la intalniri pe platforma )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Aa? La mine jantele nu le vei vedea mai devreme de martie 2012 pe masina... Eu nu stiu cu ce lac sa dau pe ele cand o fi, am auzit ca magneziul ala pur se face urat la spalatorie cand se da cu spuma activa.
Comment
-
inca o janta este gata....sigpic
Comment
-
Eu zic ,daca tot va chinuiti sa o lasa-ti mai jos,cand masina e ok asa...o lasi sa tarasca cu scutu de jos si o sa faca si scantei si o sa fie si mai low
Comment
-
Originally posted by Mariusrs View PostEu zic ,daca tot va chinuiti sa o lasa-ti mai jos,cand masina e ok asa...o lasi sa tarasca cu scutu de jos si o sa faca si scantei si o sa fie si mai low
http://youtu.be/ZUQVb9tFxpM & http://youtu.be/mplEGh7H9qM
Comment
-
le-am scos putina fata si capacelor de la jante ...sigpic
Comment
Comment