Probabil a vrut sa vada daca este vopsita sau colantata
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
jelly..in mod sigur asta a fost motivul.Daca era rau intentionat dadea cheie de colo pana colo.
Tocmai am urcat inapoi bling bling-urile pe masina e muuultmai frumusica decat cu tablesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
salut zimi te rog si mie cat ai platit la rar am ramas si eu fara talon din cauza la cauciucuri si am vorbit cu cineva mia zis k ma costa 220ron ,tu cat ai platit taxa la rar si vreau sa te intreb daca ai talon nou(european)Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Thejock3r: Ce iti mai place sa asculti muzica la maxim ,te-am vaz iar in seara asta mi-au atras atentia xenoanele)
Comment
-
eh..nu era chiar (minodora) la maxim !
Azi mi-am achizitionat 2 anvelope pe fata , Kumho , 205.40.17 . Acum nu mai stau cu stresul anvelopei cu galma pe care o aveam
Supriza placuta ( zic eu) pe care am avut-o a fost cand am pus o janta cu anvelopa sa o echilibrez si sa observ ca erau perfect echilibrate fara sa folosesc plumb.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
foarte frumos.. la cat mai multe drumuri ...sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
90 % din motivul opririlor pe care le-am avut pana acum( nu au fost multe) a fost din cauza numarului. M-am decis sa-l port ptr ca nu intotdeauna am parte de oameni ai legii intelegatori . practic, motivul real al opririi mele a fost lipsa numarului, ulterior ajungandu-se la suspendarea talonului , pe motiv de anvelope....sigpic
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Post90 % din motivul opririlor pe care le-am avut pana acum( nu au fost multe) a fost din cauza numarului. M-am decis sa-l port ptr ca nu intotdeauna am parte de oameni ai legii intelegatori . practic, motivul real al opririi mele a fost lipsa numarului, ulterior ajungandu-se la suspendarea talonului , pe motiv de anvelope....
sunt cretini. daca imi iau 195 50 15 pe 7j nu e bune giantele sunt ilegale. dar daca imi iau 185 65 15 si le fac fisting pe 8j cu mari sanse de a ajunge in santuri e legal. daca printr un miracol pun 185 65 15 pe jante de 16 e legal
Comment
-
numarul, oricat de urat ar arata acum, unde este montat, nu pot sa-l pun la locul lui intrucat nu vreau sa dau gauri in bara iar cu banda dublu adeziva frec prea mult la bara si risc s-o zgarii, dupa ce dau nr jos..
Stropitorile de parbriz nu le am montate. Skandal a gasit o solutie ok..ppoti lua legatura cu el...
@Alessandro - dupa ce-ti ia talonul, achiti suma de 260 ron sau 130 in 24 ore.. in termen de 15 zile te prezinti la unitate RAR cu dovada si cartea masinii pentru a verifica inspectorii ce si cum. Dupa asta, ei iti elibereaza dovada cu o chestie de siguranta pe ea si te prezinti cu acel document la Politie, pentru ati ridica talonul... Cam astia sunt pasii...
Stropitorule inca nu sunt montate. Skandal a gasit un loc mai special, unde le-a montat. Poti vedea pe thread la el...
Numarul nu vreau sa-l pun la locul lui intrucat nu vreau sa dau gauri in bara iar daca folosesc banda dublu adeziva, cand vreau sa-l dau jos risc sa zgarii vopseaua cand incerc sa dau banda jos ...
@alessandro - cand iti ia talonul iti elibereaza o dovada de 15 zile. Dupa 15 zile te duci la unitate RAR cu dovada in original, cartea masinii, buletinul tau si aprox 90 Ron (taxa rar) . Acolo, un inspector , vede ca ai adus masina la standard si-ti da ceva la mana cu care te duci la Politie sa-ti recuperezi talonul.. Cam astia sunt pasii...sigpic
Comment
Comment