ce frumoasa e ! Superba !
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Andy88 View PostSalut!
N-am urmarit topicul, dar as vrea sa te intreb ceva. Tu cum deschizi usile la masina?sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Cred ca urmeaza conservarea masinii pentru iernat, ca de acum mai are o masinuta cu care poate sa iasa linistit pe soselele inzapezite.
Frumoasa masinuta, si cred ca in anul ce vine o sa apara si air ride, ca trebuie sa fi in trend .real power..... diesel power by
Comment
-
superb nenea!!! este Fortza !!! niste cadre superbe !! baga masinutza la naftalina ca acu' vine zpada )) la cat mai multe proiecte mari si frumoase!!!!sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
uuhhh...ce de cuvinte frumoase Ma bucur ca va place asa cum e.... incerc s-o pastrez asa cat mai mult timp si in ideea in care se poate, sa mai adaug unele modificari.
O sa vina iarna : voi lasa masina pe table iar jantele le voi baga in casa pentru o noua etapa de a "le scoate fata" .
In trecut va puneam 2 poze : before/after la partea exterioara. Acum voi incerca sa le fac frumoase si pe interior...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment