My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ar merge si static , da ramai fara cauciuc foarte repede cred

Comment

• fara aripi vrei sa zici....
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nenea ... ce parere ai ?
        mie imi place maCSim
        Attached Files
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• ti-o fi plancand tie, nene Felye, dar din pacate nu e pe gustul meu. multumesc mult ptr intentie. Inca sunt de parere ca indiferent de motorizare, la Logan este suficienta o singura teava de esapament...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• aici ai dreptate !
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Jokere, e chinul naibii sa faci plafonul cu catifea... Cand ne mai vedem sa iti arat plafonul meu

Comment

• Ce este defapt aici unde este incercuit ? Un capac ? Ai modificat ceva pe la sistemul de deschidere a usilor ?
                Attached Files
                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• daca te uiti o pagina in urma, o sa vezi ca nu are manere exterioare; deci e modificat sistemul de deschidere al usilor

Comment

• Asta stiam..dar vroiam sa aflu ce si cum pe acolo. Am probleme cu hotii..
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• este capacul acela original si astupata gaura aceea prin care trece tija de deschidere/inchidere a usilor sorry pt off topic !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• corecttt.... !s-a anulat inchiderea centralizata, ptr a nu se intampla "vre-o nefericita". Pentru a nu se vedea urat, s-a anulat acea tija si cu ajutorul manutei dibace a lu'Matheo zis Chinezu , am facut un dop fremos.....
                        sigpic

Comment

• faci,ce faci si nu pot sa nu observ ceva frumos.bravo si lui matheo pentru lucrare.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Acele dopuri apar mai nou pe Logan MCV din cate am vazut eu la reprezentanta. Doar pe fata, si doar la mcv
                            Cumpar volan de Duster

Comment

• asta a lu' Matheo le-a dat idei maine poimaine apare loganul cu 4 proiectoare in varianta prestige + +
                              sigpic

Comment

• Jock3r..mergem de mana la OSIM..ca o sa facem bani frumosi
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google