My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da...e acea jucarie ! sa speram ca se va putea monta

Pana una alta...cateva poze
    Attached Files
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Se monteaza stai chill,cu rabdare si tutun
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• ce bine arata masinutaa, culoarea asta e tare speciala:x Imi zici te rog ce fel de led ai la nr? P.S Vezi ca numarul nu e drept pe fata....
        MY CLA

Comment

• salut,
          Nu am apucat sa vad masina la intalniri si nici in Bucuresti dar am vazut-o sambata in Sarata Monteoru.Am tras si doua cadre cu ea.
          Foarte reusita .
          Multi km fara probleme
          Attached Files

Comment

• Multumesc pentru cadre si aprecieri. Numarul l-am pus in graba ! se remediaza imediat problema

ps. eram emotionat ca aveam numar nou ( nedespartit de data asta )
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• jokere' lampa de la numarul de inmatriculare,este de la dragman ?
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• sincer...de cand este nu mai tin minte. Cred ca o am de vreo 4 ani si parca mi-a facut-o Golan91. Insa poti apela si la Dragman si la Dsign fara probleme ;)
                sigpic

Comment

• am vazut o cateva poze din 2010 nenea'
                  ce inalta mi se pare masina fata de cum este acum.
                  mi-am permis sa pun o poza
                  Attached Files
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• uhhh...ce vremuri. Si cand ma gandeam ca atunci mi se parea ca-s atat de jos si ca abia pot merge cu ea.....

In alta ordine de idei : credeti ca mai pot beneficia de garantia ptr tabla in cazul in care colegul Matheo ma ajuta sa fac una-alta la masina?

aveti poza atasata...
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Da, categoric!

Nebunu' ala iar foloseste flexul fara protectie, manusi si ochelari?
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• in log de " loganist de 5 stele" , ar trebui scris la el : the flex man
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nu are nevoie de protectii de care ai zis tu Niki. Avea oricum adidasi si ciorapi albi in picioare...
                          sigpic

Comment

• Dotari de baza, mai ales ciorapii. )))
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Eram fitza de magheru,schimb uleiuri/filtre la cravata si camasa ALBA!!!!....jokere,ai feshtelit-o ai PUS POZA ..
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Nea Matheo...nu e aia poza ) deci..daca o pun pe aia..se va rade pe serparie pana la sf anului )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google