cu toate ca le merita mai este ceva de zis decat smecher de smecher, mafiot nea cosmin.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
multumesc tuturor
dupa showul de la Piatra Neamt m-am intors cu 4 premii ( cupe )
- Best Autohton
- Best Paint
- Best Custom
- Best Car of the show
momentan poza cu diplomele...restul cand imi voi reveni cu somnulAttached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
inca 2 si faceai un set )
Felicitari Cosmin si la cat mai multe, masina merita din plin toate premiile !
Comment
-
Ma bucur ca va place si aceasta modificare..
@ and33y - Sistemul a fost calculat sa functioneze ca si cel stock. Atata timp cat el se inchide perfect, in aceeasi pozitie, in aceeasi balama si nu s-a deplasat nici un mm portbagajul fata de cum era, cred ca etanjeaza la fel ca si pana acum - nu am de ce sa ma supar .
In alta ordine de idei, postez cateva poze din neinumaratele seri pierdute in finalizarea micului proiect.
Ii multumesc inca o data lui Matheo ptr ajutorul mare pe care mi l-a acordat si pentru implicarea lui spre o finalizare, zic eu, de succes :
poze...
ps. mai vreau sa precizez, faptul ca in ultima poza, Matheo facea filet cu flexul.... )Attached Files- IMG_0078.jpg (101.4 KB, 970 views)
- IMG_0081.jpg (72.5 KB, 963 views)
- IMG_0083.jpg (80.6 KB, 945 views)
- IMG_0088.jpg (69.7 KB, 925 views)
- IMG_0094.jpg (88.0 KB, 916 views)
- IMG_0096.jpg (54.6 KB, 474 views)
- IMG_0091.jpg (82.9 KB, 457 views)
- IMG_0090.jpg (84.3 KB, 472 views)
- IMG_0097.jpg (67.0 KB, 515 views)
- DSC_0107.jpg (135.5 KB, 590 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Iar sunt ma vedeta???
Sa fie primit,placerea a fost de partea mea BO$$!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Comment
-
eu te intreb in special de detalii,vreau si eu sa imi fac,le am cu modificarile pe la logan,dar vreau o poza macar la acel sistem facut de tine,bineinteles montat pe portbagaj,eu imi dau seama asa in mare cam ce ar fi,dar vreau sa ma convingLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment