Originally posted by Thejock3r
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
B-883Ana - nu stiu despre ce buza este vorba dar iti multumesc ca ai dat copy/paste la ceva de acum 5-6 ani pe vremea aia nu stiam ca se zice "jante" si nici nu m-am suparat cand mi s-a atras atentia
@ NZN - atata s-a putut atata a primit gusturile nu se discuta si nici nu ai ce sa comentezi prea mult. Nu stii ca eu merg la showuri ptr altceva? ca mai pica cate o cupa - multumesc frumos !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu este o problema. Imi poti da poza pe care ai vazut-o si incerc sa-ti dau un raspuns corect!
Intre timp masina "doarme" la Exporom in standul Ghetto cuLT & Streetmanics ( dupa cum v-am obisnuit)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Exporom..... Frumoasa masinuta!
Comment
-
Marturisiti tot....Fara Semnatura.
Comment
-
-
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB] Corect trebuia scris My ride B -61 -K Y S [Castigator Campionat- "Best car" din Romania]
Respectele mele!Te apreciez enorm si iti urez tot binele din lume!Multa munca si a iesit o masian de vis la care multi viseaza! Drumuri intinse fara gropi si incidente!!Felicitari!
Comment
-
Comment