My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te bagi la o plimbare pe la Worthersee ? in mai. asa de fun. Nu avem noi VAG-uri da` de vazut avem ce vedea
    I My Honda !

Comment

• Sincer?? nu am fata de Worthersee . Din spusele cunostintelor mele, care au fost , cica acolo ar fi alta lume, alta liga Macar sunt mandru ca am suporti numar de la Worthersee Oricum, la mine, orice este posibil.
      Tot ce e posibil sa incep deplasarile si la showurile de tuning de la vecinii nostri bulgari si unguri. Acolo zic c-as putea face o impresie cat de cat buna.

Am urcat si pe la cetatea Neamt - poze de pe acolo..
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• De ce ai scos la vanzare paravantul?
        MY CLA

Comment

• am alte planuri...need money..dinastea!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• eu cred ca ai ce arata si peste granita si chiar ar trebui sa incerci , sunt sigur ca o sa ai succes.
            sigpic

Comment

• Jokere cand dai pe la timisoara ?

Comment

• eu cred ca ai fatza de Worthersee...nu stiu de ce zici tu asta, e o masina superba !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @frs - cand se va organiza un show..si pot ajunge
                  @tudor - acolo ..se poarta altceva. Noi ne vedem masinile noastre extraordinare ptr ca nu prea avem cu ce sa comparam cand vor veni cei de acolo cu masinile polisate si pe punti... iti zic eu ca te face sa-ti lasi masina la capat de padure si sa vii pe jos )
                  sigpic

Comment

• Nu stiam de acest faimos Worthersee, insa uitandu'ma la acest video, pot zice ca un polish bine facut si pieptanarea eventualelor detalii facute mai "in graba", ar pune loganul tau in linie cu celelalte supercar-uri, fara nicio jena ca e o masina mai low cost.
                    Noroc!
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• eu raman la aceeasi parere, totusi.....nu toate sunt chiar lapte si miere, parerea mea
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• faza cu padurea este exagerata si nu contest ca acolo nu sunt super masini dar in acelasi timp sunt sigur ca fiecare masina isi are locul ei si conditia primara pentru a face fata acestui show este ca masina sa fie bine intretinuta ceea ce este evident ca kys-ul este pus la punct.
                        nu conteaza unde te duci distractie sa fie

eu unul as pleca cu tartacuta mea dar sufera pe partea de detalii plus ca asa avea nevoie de o masina service dupa mine

Comment

• Nu sunt eu mare cunoscator in ale "ciuningului" dar din video-ul de mai sus,la Worthersee nu am vazut decat masini cu o "vopsea lucioasa" , jante colorate,suspensia joasa,discuri si placute + ceva modificari la motor. VW,AUDI...toate stock + cele de mai sus. In schimb KYS-ul tau,e bazat mult pe partea de design,ai toate detaliile puse la punct. Masina ta e impecabila. Nu inteleg de ce te "injosesti" asa ca nu poti sa te confrunti cu cei de la Worthersee.
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• se joaca la in alta liga acolo... dar sigur masina ar fi apreciata mult mai mult decat crezi... si asta sigur tine de mentalitate...
                            plus ca e apreciata culoarea mata/jantele/suspensia/interiorul si micile detalii... tu ai ce arata...
                            iti zic pentru ca stiu cum intoarc astia capu' dupa a mea pe aici... de a ta nu avem ce zice... sa o mai vada si blana jos ar turba...

dar tu sti mai bine ce si cum... tare ar fi sa zici nu nu si dupaia sa apara un filmulet pe net cu tine acolo...
                            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Si eu cred ca ai avea ce sa arati la Worthersee,la anu’ sper sa te vedem acolo,totodata sper ca anul viitor sa am ocazia de a vedea masina live.
                              sigpic
                              https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Du-te Jockere,am vazut niste banalitati in filmuletul ala....Fii increzator in tine,eu zic ca ai ce arata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google