sunt f ieftine, dar cu toate astea le-am luat )
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu stiu ce model sunt.
Pot sa pun restul de poze Cosmin? )
adica..vreau sa zic ca ai gresit ca ai pus poza respectiva ca hintLast edited by me_catalin; 18 January 2013, 15:07.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
"(Sunt foarte frumoase, sa le stapanesti sanatos si muuulti kilometri fara probleme. Am vazut si eu de-astea in targ la taraba numarul 14. Eu vad si pe lateral in poze, gata te-ai dat de gol)). )"
Oricum, sigur ai ales ceva pe masura, sunt curios. Sunt foarte late ceea ce-mi place.
Comment
-
sa mai dezghetam topicul Azi am zis sa-i dau o cheie ( nu i-o mai dadusem de vreo 3 saptamani ) si am facut si o tura mica ...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
In poza era lasata de tot parca. oricum mai mult nu merge ptr ca anvelopele se opresc in carenaje.
Geo - daca stiam raspunsul ti-l dadeam de cand ai intrebat. Cu suspensia mea veche nu am mers prea mult cu anvelopele stock sa-mi dau seama despre ce e vb. Cu astalalta nu am virat maxim si nici nu stiam la ce inaltime sunt...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment