Haha evident ca e de show..masina arata genial si probabil este cel mai sau unul din cele mai frumoase Loganuri din lume la momentul actual ,felicitari and keep going !!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by razvanamza View Posta stricat-o de mult. sa-l vad eu cum face buzau-slobozia cu garda aia la sol
Comment
-
Dupa 9 ani de utilizare si aprox 100 k km, dupa ce masina a purtat doar jante de la 17 inch in sus si suspensii sport din cele mai dure, i-a venit randul intregii articulatii fata sa se schimbe.
Cu ocazia asta voi face schimbul de ulei- voi incerca de data asta Motul.
Tot zilele astea am achizitionat 2 baterii pe gel Powercell ( 3000 si 2050)
Rombat Premier 65 Ah de 2 ani de zile, impecabila este la vanzare - 130 ron - ptr cine este interesat.
Sa auzim de bine,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
cateva cadre de la RAsnov.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
felicitari Cosmine pt premii !
Comment
-
COmpletez eu : jantele se vand la un pret modic pentru ceea ce reprezinta ele de fapt.
Comment
-
Ms Dani,
Intradevar vorbim de niste jante rare, unicat in Romania, atat model cat si culoare. Sa nu mai vorbim ca vin incaltate cu anvelope impecabile - asa cum am spus si-n anunt.
postul cu vanzarea se afla aici :
sigpic
Comment
Comment