Frumoase midificari nu stiu cum de pana acum nu am vazut prezentarea la masina ta. Bafta in continuare
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu trebui sa gandesti negativ, ca masina ta e un semikitch sau kitch, e masina ta si iti place tie asta e cel mai important, nu sa ne luam dupa falsurii sau copii dupa "n" modele ca nu e original. Fiecare asi face masina cum vrea, cum ai place si cum poate.
Parerea mea e ca ai sta bine la masina ta cum arata acum, ai facut-o cu bun gust.
Eu unu nu mi-ar placea ca masina mea sa aibe spoilere nu stiu de care, eleroane sofisticate, pragurii...Etc, sa arate ca o racheta dar de fapt ma deplasez tot cu logan.
E cool si swift-ul, sa nu-ti para rau ca loganu sta in parcare, el doar ramane la pastrat cum a fost si al meu o perioada de un an a stat in parcare ca ai luase locul un 3-ar e46
TOT CE AM SCRIS NU A FOST GLUMA AM VORBIT SERIOS
JAFUL MEU CU ELERON PE FATA :
MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Ce sa zic misto grila super DE UNDE??? Eu sunt din brasov.
singura chestie de care tre sa scapi e parasolarul ,de fapt si fata si spatenu te supara toata masina e f frumoasa si cu gust facuta dar ce cauta parasolar alb????
macar de culoarea masinii dar??? Sincer strica tot aspectul!
inca o data felicitari ptr tot restulAttached Files
Comment
-
Salut Kelemen,
Pe masina momentan este parasolarul din folie pe parbriz . Pe cel de pe luneta as dori sa-l dau jos. Culoarea lui nu este alba , este un bej, dar putin mai deschis fata de culoarea masinii. Ma bate gandul sa-i fac capota neagra !
Numai bine,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Cateva poze mai noi !..In ultima poza..Eu c-un prieten de-al meu )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Frumos.Imi place.Sa o stapanesti sanatos.
PS:Mie nu prea imi plac prelungirile,mai degraba suspensii sport si jos prelungirile + jante,si niste incaltari meseriase,dar gusturile nu se discuta.In rest numai bine si multi km fara probleme.sigpic
Comment
-
Multumesc pentru incurajare si pentru sfaturi. Ceva planuri de viitor mai am. Am mai bibilit ceva pe la ea..Diseara va voi atasa niste poze.Sper ca peste 2 saptamani sa fiu prezent la intalnire. ;) Abia astept sa va cunosc !sigpic
Comment
-
Mici modificari : plasa in locul "fagurelui" si prelungirea...sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Comment