Daca ar baga toti bani in masina cum ar trebui si nu pe berizbizuri din targ, uite ce ar iesii!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc celor de pe forum care mi-au dat sfaturi , pentru ca sincer , fara voi aveam acelasi kitchtuning . Cam asa arata masina mea inainte si cam asa acum ! Tin sa va linistesc...Inca nu m-am oprit cu modificarile exterioare ;) Mai am multe in plan pe care sper sa le si reusesc !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by dan.Gutu View PostDaca va spune de unde provine prelungirea fata, ramaneti masca !In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Nu dau informatii dinastea pretioase...Asa..Cioca boca NU de alta..Dar o sa se umple Romania de prelungiri dinastea si iar o sa-mi zica lumea ca am facut kitch tuning. Si iarrrrr trebuie sa se gandeasca Cosmin la alta varianta..
Deci..Cine vrea informatii..Sa-mi dea un PM. Apoi...Prin selectie voi raspunde )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Se merita sa vopsesti barile (partea neagra)in ton cu masina ? Am vazut pe un logan exact culoarea astea vopsit si arata cam urat , ori erau deterioarate ori a fost lovit si refacut aiurea ..
arata super bine masina cosmine , bafta in continuareIts just a car ...
Comment
-
Cateva poze !!sigpic
Comment
Comment