89mir: Vorbeste cu baietii din Mioveni si poate te rezolva ei.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Arata ff bine masina si e culoarea mea preferata .... dar incearca sa ii pui pe luneta din spate eleronul ala micut ... care a aparut pe piata odata cu piesele de logan tunning ...Last edited by darksid3; 17 January 2009, 10:29.sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
belea arata masina.bravo tie.daca iti place cromul gasesti pe net manere usi exterior cromate,praguri si bandouri de la usi si rama de la geamuri, cromate.motarea este simpla le lipesti peste cele de plastic.daca ti le montezi sa pui poze sa vedem ce fel a iesit.succes.respect
Comment
-
Salut Nicky ! Dimpotriva, nu-mi place cromul (pe Logan) si de aceea voi elimina si ultima urma de crom ( de la grila din fata ). Ma bucur ca-ti place masina si sper ca si urmatoarele modificari vor fi pe gustul tuturor.
@raoulz - este autocolant negru mat care se monteaza destul de usorsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostMai noi..ca sa zic asa....
Sper cat de curand sa pot face poze mai noi.
De schimbat de pe ea :
- coditza de shark - jos
- prostiile argintii de la usi - jos
- pozitii albastre - jos
In viitor :
- chestiile cromate de pe bara - jos
- in locul autocolantului bej de pe parbriz o sa fie folie neagra
- jenti - dintre cele modele atasate
.......
Comment
-
KYS-ul meu a implinit 4 ani si 40 .000 km iaca si dovada daca nu ma credeti si inca alte poze mai noi :sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Asa am avut si eu la vechile faruri, numai ca mie mi s-o dus un cerculet pe dreapta!
La multi ani masinii tale!
Numa' bine!
Comment
Comment