Originally posted by Thejock3r
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
dark..eu sunt calm in trafic..dar si cand vreau sa demonstrez ceva..ma iau numai cu amarati dinastia la duel ( ps. inca sunt speriat de sunetul motorului aluia - imi trepida podeaua cat am stat la semafor :| )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
azi am mai facut poza asta :P )Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostAm fost aproape sa-l fac
Comment
-
Thejock3r, n-avea rost sa te iei cu el, caci numa' il faceai de ras si nu de alta, dar....isi dadea foc la masina...si e chiar misto!!!!
De-aia nu m-am chinuit nici eu la liniute, ca era pacat de lamborghini si porche sa arda la aeroport la Sibiu
Comment
-
Bun!!!!!
Fratilor, il stiti pe ala cu Viperul cu care m-am dat alaltaseara?? ehh..cand a vazut ce poate Empeiul meu a dat sfoara in tara la toti prietenii lui si azi am mai facut o victima Ferrari F 430 .
Ma gandesc acum oare ce competitor voi avea in viitor? ?? :|sigpic
Comment
-
Da vad ca le cauti cu lumanarea
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostBun!!!!!
Fratilor, il stiti pe ala cu Viperul cu care m-am dat alaltaseara?? ehh..cand a vazut ce poate Empeiul meu a dat sfoara in tara la toti prietenii lui si azi am mai facut o victima Ferrari F 430 .
Ma gandesc acum oare ce competitor voi avea in viitor? ?? :|
Asa faci?...cu mine de ce nu te-ai dat atunci ?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ce sa le faci, daca n-au bani de "empei" isi iau si ei ce pot, nu? Democratie.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostBun!!!!!
Ma gandesc acum oare ce competitor voi avea in viitor? ?? :|
parca tot este mai frumoasa jockrina !
Comment
Comment