esti dat domnului dreacu'.... facem si noi ceva la fata? ploapele alea nu stau bine acolo...
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
arata super cu stopurile astea si cu semnalele vopsite. bravo!.bafta in continuare.
Comment
-
) nici eu nu vad bine pleoapele alea acolo . Nu sh dc am impresia ca va cobora o capota peste .... pana una alta tot intreb in stanga si in dreapta si ma sfatuiesc cu lumea cu ce pot sterge pexiglasul farurilor de actuala urma a lipiciului de scoci si de viitoarea urma de silicon ramasa de la pleoape... AICI E PROBLEMA !!!
PS. In realitate scrisul de pe semnale nu se vede atat de pronuntat. Am folosit macro...oricum..daca ma satur de ele, vine vorba lu' pss , ptr 10 lei imi iau altele..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Incearca la cald cu un foehn sa dai jos tot lipiciul de-acolo! Va functiona.
Comment
-
smirghel 800, apoi 2000 cu apa, apoi polish special... Ca noi ies
Comment
-
acuma..ce mai conteaza cum le dezlipesc/rup bine ca merge cu shmirghel..( sper sa nu le stric mai rau... ! am intrebat la atvrom ..45 ron cica e xerapol dinala..atata ai dat si tu Dane ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ce de masini ai Cosmine. Asta la ce o folosesti?Attached Files
Comment
-
de unde semnalizatoare laterale cu 10 lei ?si eu vreau
Comment
-
de la "bajeti"
Vino la fulgerica si afli
Hai ca zic: noi avem vitanLast edited by dsign; 26 May 2009, 20:29.
Comment
-
nu nu, trage doua guri de admisie prin faruri, ca la ursi
Comment
Comment