If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
am si eu o curiozitate: cum mai deschizi capota? mai ajungi la piedica aia?
multa bafta in continuare si trage tare sa o vopsesti ca-i tare ciuta si urata saracutza
momentan am blocat acea piedica dar cat de curand voi face o deschidere tot din buton ( ca la portbagaj)
Masina va intra in service lunea viitoare...sper sa iasa f bine (nu ma intereseaza repede)
Multumesc!
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
as mai avea un sfat pentru tine daca tot o bagi in service si ai ceva bani la dispo: mai vopseste odata usa de la sofer ca strica tot aspectul la frumusete de masina...se distinge nasol fata de restul masinii...asa am si eu pe stanga spate putina diferenta de culoare si nu imi place deloc, dar nu am timp si bani sa o fac momentan
Mooah! In ce hal arata! Bara aia fara grila, capota nevopsita... "Ai stricat-o si p-asta" cum zice tata.
Sunt convins ca o sa arate intr-un mare fel la sfarsitul proiectului.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Misto bara noua! Ne-ai tinut atata in suspans si pana la urma era o "amarata" de bara de MCV
Oricum, acum esti in clubul celor cu capota si bara de MCV, dsign si MCD sunt mandri te tine, sunt sigur!
O intrebare: ii mai pui plinta? Daca nu esti sigur, iti fac o randare 3d rapida ca sa te ajut sa te hotarasti
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment