....si pozele ,dar si masina !
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jock3r-e sa faci bine sa vi la cluj la intalnire...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
salutari din noi ... si mi-a venit o idee ... nu stiu kt de fain vine dar in viitorul apropiat am sa incerc ... consola centrala de pe bord ... care tu o ai neagra sa o vopsesc in culoarea bordului adik acel gry sobolan ... sau dak nu in culoarea gry de la cercurile aerisitoarelor...sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
salut. ce bine arata acum masina ta nu ti-a crapat vopseaua pe tunelul de la frana de mana si de la schimbator? sau ai dat cu ceva inainte (primer)?
cum ai scos sigla din bara fata si ai unit acele 'linii'?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by cat_alex52 View Post...becuri Philips Blue vision ca arata la fel ca niste xenoane ( am bi-xenon in far stoc ) !!! Bafta :-))
WTF?!?
Jockere, nu uita : sambata este zi de "tinckering"
Comment
-
@beyh3m - sincer nu stiu cum ar veni - o sa ma gandesc
@Cat_alex - mersi mult
@Alindrn - grila a fost dusa la un nene. Stiu c-a folosit si ceva fibra de sticla dar nu sh in ce cantitate si cum a facut cu grila ( nu am fost de fata ). Am dat cu primer inainte pe plastice si nu am nici o problema.
@ Dsign - abia astept man sa mai pot face una-altasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Daca ai dat cu primer pe plastice inainte de vopsea poti sa dormi linistit, cel putin eu am dat si cu marginile pantofilor de plasticele vopsite si n-am avut nicio problema. Si-n spate e la fel, stii ca pe mijloc majoritatea au tendinta de a calca bucata de plastic, la fel, stergeam si ramanea negru. Spor la finante si la idei bune in continuare caci iese treaba buna!
Comment
-
azi a fost zi de bibilit la masina . Multumesc lui Dsign ptr sfaturi..ajuror si locatie :
- am mutat tweeterele de pe usi pe bord ( la ploaie picurau pe ele , praf mai mult , sunet in exterior)
- vopsit negru mat palsticele de pe langa parbriz..
- facut semnalizarea sa functioneze cum trebuie ( cu bece pe leduri )
- facut cu negru lucios partea de jos a barii ( de sub grila )
- repozitionat bucsele fata ( masina mi s-a lasat de ata cam 1 cm)- asta o consider best off ;)
pozne din timpul munciiAttached Files- Picture 004.jpg (915.4 KB, 552 views)
- Picture 011.jpg (988.6 KB, 512 views)
- Picture 016.jpg (1.08 MB, 479 views)
- Picture 024.jpg (887.0 KB, 466 views)
- Picture 029.jpg (908.0 KB, 417 views)
- Picture 031.jpg (983.3 KB, 305 views)
- Picture 046.jpg (1.59 MB, 273 views)
- Picture 047.jpg (985.8 KB, 264 views)
- Picture 048.jpg (971.0 KB, 249 views)
- Picture 088.jpg (883.2 KB, 265 views)
- Picture 089.jpg (1.08 MB, 262 views)
- Picture 091.jpg (1,016.8 KB, 271 views)
- Picture 093.jpg (943.7 KB, 275 views)
- Picture 097.jpg (1.02 MB, 261 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
si cica daca mai am eu de investit!
Dar nici tu nu stai deloc colega!
Bravo!
Spor la treburi!
Comment
-
mai cu caterinca mai cu nervi si usor usor ti-o tunaresti thejok3r,foarte frumoasa masina dar si foarte rabdator esti frate,eu daca pateam ca tine puneam barosul pe ea si ma lasam pagubas,zi si tu la lume ce ai facut-bascule repozitionate,colant bara fata,vopsea negru mat pe plasticul de la stalpii fata,leduri semnalizare spate cu condensatorul aferent sa nu clipoceasca ca nebunele beacele si nervii intinsi la maxim cand nu puteai scoate roata dreapta fata si la fel la montaj nu reuseai sa nemeresti gaurica dela 4x100
in rest frumoasa nu degeaba ai iesit number 1 leve 2sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment