@1q_mitru-e ca gripa porcina asta de a aparut acum,asa eram si iou,credeam ca nu se lipeste de mine,dar uite ca s-a luat si de mine contagiosu asta....asa ca mare grija unde te bagi si in ce te bagi,uitate la thejok3r sau mai bine la taticu dsign,sa nu ajungi ca ei ca atunci numai ai scapare
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Aha, credeam ca zici de alea vehi cu literele vopsite ...
Comment
-
Jokere te cam plimbi...ai rude la Zimnicea? ;) ti'am vazut azi masina la plaja la Dunare. Arata super...m'am cam imbolnavit! Din pacate nu te cunosc asa ca nu stiu unde erai dar banuiesc...cred ca te'am vazut cand ai plecat... felicitari pt masina, foarte frumoasa! RespectIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Multumesc frank - am fost in vizita la niste amici ( din Zimnicea) . Eu e ala din poze : data viitoare sa-mi vb...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
aha, pricepui...io eram asta...nu stiu daca ai observat'o...urcasem acolo, aproape de terasa aiaAttached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
-
frank, imi aduc aminte de ea chiar m-am uitat la cum sunt vopsite barile - imi place cum au iesit
Mersi mishule - sa stii ca e buna chestia...! ( ps..abia astept sa iau xenon si pe faza lunga.. muhahaha )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
le'am facut pe casco...dar sunt f dezamagit de cei de la service, deloc profesionisti (service autorizat dacia)...mai bine o faceam la unul mai mic, cred ca rezultatul era mult mai bun...dar asta e, momentan ma multumesc cu e asaIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
de prin uichend....
posibil ca maine , masina sa primeasca inca un element de "tiuning" la exterior Sper sa nu ma insel...Attached Filessigpic
Comment
-
erati pe aproape : ) - praguri gen zendersigpic
Comment
Comment