Originally posted by marin marius
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Azi, motzata a facut primii pasi dupa o pauza de 4 saptamani Arata ea mai uratel acum, dar sper ca pe viitor , cand va veni caldura sa se infrumuseteze !
Oricum, va spun sincer ca a fost o placere s-o conduc !!!Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pe langa vestea proasta ca pragurile sunt mai scurte cu 2 cm au aparut si vestile bune : am facut rost de fonduri asa ca sper ca-n 3 sapt maxim 1 luna masina sa aibe pragurile montate , culoare noua, modificare culoare talon..etc etc
Va tin la curent cu pasii urmatisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Culoareaaaaaaaaaaaaaaaaa ))
Ma bucur ca ai facut rost de fonduri..abia astept sa vad cum va iesi.Bafta!
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostPe langa vestea proasta ca pragurile sunt mai scurte cu 2 cm au aparut si vestile bune : am facut rost de fonduri asa ca sper ca-n 3 sapt maxim 1 luna masina sa aibe pragurile montate , culoare noua, modificare culoare talon..etc etc
Va tin la curent cu pasii urmati
Nu dispera se pot rezolva si pragurile, dar trag concluzia ca esti tare ghinionist.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Ma crezi ca nu am facut nimic la masina , pana cand nu am trudit...m-am enervat ..am platit..de mi-au sarit capacele? ( capota bad boy facuta de 2 ori , culoarea barilor de toata jena, grila fata facuta bine si nefinisata cum trebuie, portbagajul facut cu fibra perfect insa nenea vopsitorul mi-a finisat pe colturi de mi-a luat toata fibra si in 3 luni mi-au aparut mici fisuri.etc etc) Asta e..sunt obihnuit cu vestile proaste . Tind sa cred ca pragurile nu au fost uscate bine cand le-am luat...eu nu le-am pus imediat pe masina si le-am tinut 2 luni in alt loc si cred ca s-au "strans". Asta e..le-am dus la lungit, azi ar trebui sa fie gata!
Poate cu toata astea nu ma dau batut cu una cu doua !sigpic
Comment
-
e greu tare..asta e poate sunt eu prea perfectionist. Azi am urcat in uscatorie si...m-am intalnit cu barile. Am zis sa le mai trag 2-3 poze Saptamana viitoare , sper ca vor intra la finisat...sigpic
Comment
Comment