Nu prea are ce cauta negru pe masina acum, parerea mea.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu zic ca i-ar prinde chiar foarte bine cu negru jos la bara.Plus ca acum are si oglinzile negre!
Ii da un aer de EVOAttached Files
Comment
-
Pfuai de mine... sa-mi trag palme... intru pe forum acum juma de ora... si vad o poza facuta de PSS cu masina lui langa a ta. O vad rosie si caut repede prin calculator poze cu vechea culoare... vad la nr B 61 KYS... hmmm, ma gandesc poate o fi fost vreun photoshop ceva. Intru aici si surpriza...
Superba masina... Merita fiecare banut indiferent cat ai dat.sigpic
Comment
-
KYS`ul cu noua infatisare felicitari inca o data nenea jokeru` a iesit de belea masinasigpic
Comment
-
-
Multumesc pentru poze DADA si multumesc celor din Brasov ptr premiu. Sincer , nu stiu daca il meritam pe deplin ( erau mai multe masini cu exterioare frumoase).
Cateva poze si de la mine de la acea deplasare...Attached Files- Picture 054.jpg (679.9 KB, 219 views)
- Picture 055.jpg (848.3 KB, 261 views)
- Picture 056.jpg (855.1 KB, 261 views)
- Picture 057.jpg (771.5 KB, 252 views)
- Picture 058.jpg (652.2 KB, 253 views)
- Picture 195.jpg (867.3 KB, 239 views)
- Picture 196.jpg (861.5 KB, 255 views)
- Picture 212.jpg (890.6 KB, 365 views)
- Picture 218.jpg (987.9 KB, 342 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Dublu post
Dar nu am ce face: poze de la mine:
Comment
-
ceva ma zgarie pe retina aici... cred ca din cauza ca vopseaua aia nu mai are luciu...
Comment
-
sper sa nu va plictiseasca ingrozitor... nu aveam ce face intr-o seara...
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Bre Jockere, masina matale e un exemplu de evolutie, fara doar si poate! Sunt cateva masini pe aici iesite din marea de mediocritate a pieselor din targ si ajunse pe culmile modificarilor "proper", a ta e una dintre ele! Felicitari!
P.S. Ma duc sa postez si la Sandu Golanu acelasi lucru :Psigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment