If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Cosmine....., ghideaza-te strict dupa gusturile tale....si mai putin dupa parerile altora....., cu toate astea, parerea mea e ca jantele pe care le urmaresti sunt mult mai exclusiviste dacat cele actuale...., repet, EXCLUSIVISTE....
Oricum, am incredere ca vei lua cea mai buna decizie.
o sa fac pool-ul dupa ce masina va fi incaltata cu astfel de jante , de proba ! SDC , gusturile mele au fost rafinate datorita parerilor altora. Poate ca si acum aveam prelungiri de vitan si capace la roti si eram mandru de autohtona mea
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Parerile sunt impartite, eu te incurajez sa le schimbi pe astea de acum. Orice ai alege, vei sti ca cele actuale sunt oricum invechite ca design. Jantele cu multe detalii de forma si cromate nu se mai poarta. La fel cele cu centru negru si buza de crom. Din pacate negru cu crom nu mai vezi decat la Logan Club...
Ai putea sa incerci si Keskin KT1 care sunt facute dupa design-ul vestitelor OZ Futura care din pacate nu se mai fabrica. Timeless design zic eu.
Plus ca pe 16 ai de unde sa alegi latimi si ET-uri sa vina perfect fara distantieri and co (16x7.5 pe fata si 16x9 pe spate)
mr. joker stii ceva: cind ne-am cunoscut la romexpo mi-ai zis ca vrei sa fii unic in ceea ce faci si sper ca nu te-ai schimbat, asa ca treci la treaba...masina merita cele mai rafinate jenti...
"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
si eu sunt de parere ca ai putea schimba jantele...nu stiu cu ce model,dar parca merita alte jante!am incredere ca o sa faci alegerea cea mai buna!ideal ar fi sa le vezi pe masina live,nu in poza!atunci iti dai seama mult mai bine!multa bafta,te salut
Jantele alea banale, potrivite ca dimensiune si asezate pe anvelope corespunzatoare, fac mai mult decat bull-shit-uri cromate care se demodeaza intr-o luna.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment