Dap ! Frumoasa masinuta ... se "coace" cam in acelasi timp cu visinile, nuu ?! Daca nu ma insel nu cred ca ai fost singurul de pe sosea care a observat bijuteria !
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
viper, daca masina mea te-a facut sa-ti creezi cont pe acest forum....ma declar multumit! Inr-adevar, ma intorceam dupa o calatorie destul de lunga
Frank - este o folie speciala montata la un centru de colantari....
cateva poze cu coaja, de prin cateva locuri :Attached Files- Picture 113.jpg (680.5 KB, 600 views)
- Picture 116.jpg (521.5 KB, 569 views)
- Picture 117.jpg (923.1 KB, 537 views)
- Picture 122.jpg (468.6 KB, 491 views)
- Picture 123.jpg (611.0 KB, 512 views)
- Picture 127.jpg (899.4 KB, 178 views)
- Picture 214.jpg (656.5 KB, 184 views)
- Picture 215.jpg (780.5 KB, 186 views)
- Picture 305.jpg (711.0 KB, 221 views)
- Picture 334.jpg (659.4 KB, 210 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by frankcadillac View PostSalut Cosmin!
Spune'mi te rog, unde, prin ce metoda si cat a costat modificarea stopurilor... m'ar interesa si pe mine ceva asemanator
EDIT: sau folie, dar pe asta nu o aplici singurLast edited by dsign; 2 May 2010, 23:29.
Comment
-
Salut Cosmine,
Azi dimineata te-am vazut pe Dimitrie Pompeiu.... Culmea e ca te-a remarcat un coleg care, stiind ca am si eu cateva pasarele la cap cu Loganul meu, m-a facut atent si a vrut sa-mi arate un Logan deosebit.... L-am dezamagit cand i-am spus ca stiu despre cine vorbeste.....
Toate cele bune!LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Jok3r am tot citit si am tot vizitat threadul tau, dar nu am mai postat de ceva vreme.In primul rand doresc sa te felicit pt tot ceea ce ai facut cu golanul tau, din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai frumoase golane din romania si spor la tuning in continuare.In al doilea rand vreau sa te intreb:pe data de 15-16 mai mergi la Cluj la campionatul European de Drift?imi cer scuze pt offtopicMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
masinii ii voi face difuzorul in alta culoare....something like that.. Pe urma vom mai vedea
ps. nu avem intotdeauana money special de bagat in masina...ce bine ar fi fost...Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment