Exceptia confirma regula! Asa ca... Bravo tie.
Red-ul meu
Collapse
X
-
Acum sa va vb despre istoria acestor jante. Sa incepem cu incepul si anume ca atunci cand am avut BMW-ul am avut acest model de jante si cand l-am vandut mi-a parut rau dupa ele si mi le-am dorit in asa fel inca le-am vanat pe net o perioada mare de timp pana am dat de ele. Dupa ce am dat de ele am luat legatura cu tipul (din Timisoara) si mi le-a trimis. Au costat 650 ron si trimisul 131 ron (mult da asta e). Cand sa le pun pe masina surpriza: nu intrau pe butuc. Mare chinuiala pana am dat de cineva amabil care mi le-a strunjit si sau potrivit pe butuc, dar acum alta belea pe cap. Aveau stratul original de lac si pe dedesupt a intrat apa si s-au erodat si aratau naspa. In consecinta, ajutat de Sebi8ta, le-am dus undeva si le-am sablat dupa care le-am si vopsit. Asa au fost vopsite si anterior si m-ia placut deci le-am facut la fel. M-am chinuit o luna si ceva pana le-am facut dar macar acum sunt fericit ca sunt gata.Last edited by tyger_eye04; 3 October 2008, 19:28.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
-
Referitor la jante - le voi incalta cu gume (de mestecat) dupa ce voi veni din Germania, pt ca merg cu un prieten sa aducem o masina pt el si imi voi cumpara si cauciucurile care v-or fi de vara. Am renuntat la ideea de a pune gumele de iarna pe jantele de aluminiu.
Am o noua achizitie pentru masinuta dar pe care va trebui sa o aman pt putin timp. Va voi dezvalui la momentul oportun, nu de alta dar imi place sa fiu misterios.Last edited by tyger_eye04; 24 October 2008, 18:52.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
-
Frumoasa masina....Seamana tare mult cu a mea..Eu am trecut prin spatele ei si fara sa imi dau seama ma uitam de ce naiba am stopurile mai deschise la culoare...Oricum astept sa vad cum vin noile jante ca sunt frumoase...S-o stapanesti sanatoslow....&.....slow
Comment
-
Faina masina faina!!! bafta la km!!!!
Comment
-
Revin cu 2 poze fata-spate care v-or schimba total look-ul masinutei. V-oi mai revenii cu poze cand v-oi mai face urmatoarele modificari pe care le-am planificat. Astept fonduri PHARE pt astaLast edited by Cristi_Xp; 1 March 2009, 21:59.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
Comment