Red-ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu mai zic ca gusturile nu se discuta.ai grija de ea si hai cu alte modificari.te asteptam la intalniri.
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Frumos RED-ul tau, trebuia sa-ti gasesti un neon rosu in interior ca sa fie in ton cu masina...sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el fara incidente...
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Va salut. Revin cu mici modificari home made (adica: oglizi, manere usi, semnalizare parti, stopuri) cred eu de efect, intradevar vizual doar. Astept pareri
        Attached Files
        Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Frumos red-ulda m punei fulia si un eleron finut si o sa arate bine

Comment

Saptamana viitoare vine folia si se rezolva si da ar merge un eleron dar ar ma fi altele deocamdata, ma bate gandul sa-mi activez CB

Comment

Azi revin cu poze noi!!!

Comment

Am instalat azi filtru de polen din carbon, inca nu l-am probat dar cred ca isi va face treaba. Cu pozele mai tre asteptat

Comment

Frumoasa masina..Sa o stapanesti sanatos si spor la tunarit;)
                  sigpic:L::O::G::A::N:

Comment

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos fara incidente!
                    Eu as schimba iesirea de la toba.

P.S. Dar trebuie sa recunosc ca avatarul si nickul mi-au atras cel mai tare!
                    sigpic My Black Pearl

Comment

Spuneai pe un alt thread ca ti-ai pus si tu plasa, prinsa cu silicon, dar ai vrea s-o prinzi si cu nituri pop. Poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog?~ Ce inseamna, cum arata, cum se prind, de ce nituri si nu silicon.........
                      Eu tot in silicon am prins-o si sta foarte bine

Comment

Foarte faine ornamentele de pe interiorul usilor... NOT!!!

Hai cu altceva, ca alea si stopurile fumurii mi-au violat ochiu'
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Spot la tunarit....

Unde ai montat filtrul pentru polen .... E bun pentru a nu mai mirosi aerul conditionat cand il schimb dp esterior / interior a praf???
                          sigpic

Comment

@dsing: imi pare rau ca ti-am "violat ochiul" cu ingineriile mele
                            @adimacker: filtrul de polen l-am montat eu acasa ca nu e mare inginerie
                            @sorin_pss: de ce nituri? Pt ca e mult mai sigur din punctul meu de vedere. Oricum, a iesit foarte bine, asa cum ma asteptam de altfel

Comment

Poze cu trocariciu
                              Attached Files

Comment

E frumoasa!
                                Grila fata, folii pe geamuri, stopuri, semnalizari laterale, carcasa rosie oglinzi ... Are un cu tot alt impact vizual acum.
                                Am observat ca ai schimbat si iesirea de la toba, dar din foto nu imi dau prea bine seama cum este.
                                (Schimbatorul este maro, e frumos dar... Mie mi-ar placut negru sau chiar rosu)
                                sigpic My Black Pearl

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google