MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da ti-am zis ca si al tau este frumos (adica al 2 lea model) ,dar si primul ( cel de la Pilot) arata bine.

Comment

• eu zic ca primul
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• primul arata cv mai light...
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• Al doilea.

Comment

• ms de pareri : @cristi3775 , @Dany_DNY, @StapanDegoLan ,@KELBURTOS

Comment

• Am o intrebare : si-a facut cineva contactul cheie iluminat cu inel luminos ca la bricheta sau alt mod ?? As vrea niste idei ,ma bate gandul.

Nimeni nici o idee ,de unde as putea luat sau confectiona in sist. ?
              Last edited by sor7n; 19 January 2012, 12:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi am primit eleronul pt. capota ,o sa-i fac ceva poze.

Comment

• Daca ai nevoie de ajutor la montaj da un telefon.

Comment

• Da sigur o sa te caut ,te sun.
                    Si poze ,trebuie pregatit mai intai.
                    Attached Files

Comment

• As vrea sa mai umplu din golul din interior ,dar nu prea am idee cu ce ,ma gandesc ca spuma se roade in timp.

Comment

• La ce-ti trebuie?.....crezi ca va suna a gol?..te inseli....dupa ce va fi montat.....vei zice ca asa a venit din fabrica.
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Pai e gol pe int si nu prea am pe ce pune adeziv (nu ma deranjeaza ca e gol) iar suruburile sunt doar in laterale ,toata lungime lui ramane libera si trebuie si lipit.

Comment

• Uite o poza pe int
                            Attached Files

Comment

• Stiu f bine cum arata si in interior...dar ti-am explicat pe my ride cum se monteaza....inafara de cele 2 seturi de suruburi, se mai aplica un adeziv de lipit parbrizurile.....si atunci sta fest.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Aceasi procedura mi-a recomandat o si un alt coleg de pe forum si cred ca asa am sa fac , mai stau putin sa se duca zapada si ma apuc de treaba .Am sa bag la vopsit eleronul ,bandourile si oglinzile .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google