MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi mi am schimbat culoarea ledurilor din bord ,am preferat combinatia de culori : albastru+rosu ,,multumesc silviu din Roman.
    Diseara pun si poze !

Comment

Poze ,dupa cum am promis, cu noile culori de bord + 1 cu schimbatorul de vit.
      Attached Files

Comment

..........
        Attached Files

Comment

Azi am facut ITP ul . Am trecut fara probleme si fara spaga ,nu mi a cerut stingator, triunghi refltz. ,trusa sanitara .Nu a zis nimic de pleoape de stopurile facute complet rosii ,nu am probleme de nici un fel,dar ca sa fie si el car de cat dur ,a spus ca daca aveam folie pe geamurile din fata ma punea sa o dau jos. Important e ca masina e in stare buna!

Am uitat sa specific ca ITP a costat 90 Ron (ma intrebase cnv.) si a durat 20 min.
          Last edited by sor7n; 25 January 2011, 12:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

imi aduc aminte cand am fost eu la itp am intrat in statie cu geamurile de pe fata date jos si ma intrebat dece nu le ridic? iam zis ca atunci se vede in poza..
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Da da ,era cam intuneric acolo si a dat geamurile jos sa vada daca este folie , se trece fara probleme si cu folie pe fata

Comment

Azi am primit o pereche de pleoape noi noute din fibra ,marca AVP (multumesc) , ce se pregatesc pentru vopsire !
                Attached Files

Comment

frumoase hai cu ele pe masina
                  AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1 - acum le pregatesc , problema este ca e cam frig afara (defapt ger)

Comment

Imi place bordul.Mai multe detalii despre modificare?

Comment

Pai ce sa zic , am fost la meserias si mi a schimbat culorile la leduri la fel cum fac toti , pentru cei din zona noastra chiar il recomand , e meserias , baiat de incredere si bun la pret, lucrarea a costat fix 100 ron ,pt detalii uitati aici -face mai multe operatiuni

Comment

Am pus si folia de faruri (putin) fumurie pe semnalizari
                          Adaug si poze ,maine vin cu ploapele !
                          Attached Files

Comment

Sorine,trebuia sa pui o poza cu 'ajutatoarele de pleoape' din seara asta.Asa e cand mergi cu masina la oftamolog.

Comment

KELBURTOS - Da ,au fost tari alea ,ai fac dimineata o poza ca le am lasat peste noapte.

-Am fururile pline cu banda de hartie ,am pus pleoapele si le am bandajat pana acasa sa nu le ia vantu !

Comment

KELBURTOS - uite o poza pentru tine ,asa erau ,,pansate,, farurile ieri cand ne intorceam de la ORL
                                Si inca o poza fara pansament ,si noile pleoape ,nu am mai facut ca era ff frig , o sa mai revin cu altele
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google