MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• soran, acum pe bune, nu.mi zice ca asa ai vrut tu (sa fie nefinisat bine) pentru a nu copia pe alti, sa fim seriosi, meseriasul nu prea si.a facut treaba!
    sigpic

Comment

• Mai rcn ,nu stiu cum va doriti, sau inchipuiti voi ca trebuia sa arate , fa-ti si tu pe masina ta cum ,,trebuie sa arate,, si apoi o sa-mi spun si eu un punctul de vedere ..am spus parerea mea despre cum vreeam sa fie si atat ...
      aa si apropo SORIN nu soran !! off

Comment

• nu stiu de ce te "ambalezi" atat, era doar o parere,
        daca nu vrei ca masina sa fie criticata, sau din contra, apreciata de ce mai postezi poze pe forum?
        ps: sorin, nu soran, cum spui tu!
        Last edited by nicu_rcn; 24 December 2011, 21:15.
        sigpic

Comment

• Este una sa-ti dai o parere si alta sa spui ca ca ceea ce a iesit nu este cum mi-am dorit (pt.-ca eu tocmai am spus ca a iesit cum doream ) ,unai critica si alta este sa stii ce-si doreste omul .Stai linistit ca nu ,,m-am ambalat,,
          apropo il stiu pe cel ce se tureaza pe forum si cred ca o face pt. a ascunde minciunile care le spune prin ,,ambalari,, despre masina lui de 150 cai

Comment

• Originally posted by sor7n View Post
            Este una sa-ti dai o parere si alta sa spui ca ca ceea ce a iesit nu este cum mi-am dorit (pt.-ca eu tocmai am spus ca a iesit cum doream ) ,unai critica si alta este sa stii ce-si doreste omul .Stai linistit ca nu ,,m-am ambalat,,
            apropo il stiu pe cel ce se tureaza pe forum si cred ca o face pt. a ascunde minciunile care le spune prin ,,ambalari,, despre masina lui de 150 cai
            te cam balbai putin, (iar ghilimelele trebuiau puse sus), oare de ce?
            sa fie cum spui tu!
            ma bucur ca il sti, deci nu ii lua urma, si nu.mi spune sa fac si eu si apoi sa vorbim, eu nu am facut mare lucru, n.am jante, n.am kit tunning exterior, n.am suspensie sport si nici nu m.am laudat ca voi avea vreodata!
            Last edited by nicu_rcn; 24 December 2011, 21:27.
            sigpic

Comment

• Ma bucur ca ai inteles ,am scris in viteza ca mai fac si altceva .
              Am vazut ce ai facut la masina ,asta e , daca nu ar fi criza poate am face cu totii mult mai multe.

Comment

• da, asa e, daca nu ar fi criza...
                din fericire inca mai merge sa mai facem cate ceva, bine ar fi sa nu ne fie mai rau de atat, ca sa mai putem face cate ceva pe la masinute.
                ma bucur ca nu te.ai suparat, si sa n.o faci nici pe viitor, ca doar de asta ai deschis topicul, pentru a primi pareri, idei, bune sau rele, tu lepui in aplicare pe cele care iti plac tie!
                numai bine si craciun fericit de pe acum!
                sigpic

Comment

• Bara de MCV nu arata bine oameni buni

Originally posted by dodolorand View Post
                  arata bine bara MCV
                  Tocmai ca bara de MCV nu arata bine. Asta e ce nu imi place la loganuri si la MCV-urile mai vechi, nu astea ph2, astea strica mcv-urile mai vechi
                  Logan laureat 1.2

Comment

• logan5 evident ca fiecare cu gustul lui ,nu putem sa gandim toti la fel si sa ne dorim aceleasi lucruri . Sarbatori fericite!

Comment

• Originally posted by logan5 View Post
                      Tocmai ca bara de MCV nu arata bine. Asta e ce nu imi place la loganuri si la MCV-urile mai vechi, nu astea ph2, astea strica mcv-urile mai vechi
                      chiar crezi ca intereseaza pe cineva ce iti place tie si ce nu ?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• dany, nu.l lua asa pe om, nu asa se vorbeste, fiecare cu parerea lui, altfel am avea totii loganurile identice!
                        sigpic

Comment

• frumoasa masina, imi place mult, e aranjata cu gust
                          PS: nu-l mai bagati in seama pe logan5, el comenteaza aiurea peste tot

Comment

• geo_ultras - ms frumos
                            chiar am citit si eu de curiozitate din posturile lui logan5 si toate sunt contradictorii , ciudatel tipul

Comment

• Nu stiu intre care din cele 2 modele de eleron sa ma decid
                              Attached Files

Comment

• al 2lea.........ai vazut poze la mine la My ride...
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google