soran, acum pe bune, nu.mi zice ca asa ai vrut tu (sa fie nefinisat bine) pentru a nu copia pe alti, sa fim seriosi, meseriasul nu prea si.a facut treaba!
MY RIDE : RIN - Ul Meu
Collapse
X
-
Mai rcn ,nu stiu cum va doriti, sau inchipuiti voi ca trebuia sa arate , fa-ti si tu pe masina ta cum ,,trebuie sa arate,, si apoi o sa-mi spun si eu un punctul de vedere ..am spus parerea mea despre cum vreeam sa fie si atat ...
aa si apropo SORIN nu soran !! off
Comment
-
-
Este una sa-ti dai o parere si alta sa spui ca ca ceea ce a iesit nu este cum mi-am dorit (pt.-ca eu tocmai am spus ca a iesit cum doream ) ,unai critica si alta este sa stii ce-si doreste omul .Stai linistit ca nu ,,m-am ambalat,,
apropo il stiu pe cel ce se tureaza pe forum si cred ca o face pt. a ascunde minciunile care le spune prin ,,ambalari,, despre masina lui de 150 cai
Comment
-
Originally posted by sor7n View PostEste una sa-ti dai o parere si alta sa spui ca ca ceea ce a iesit nu este cum mi-am dorit (pt.-ca eu tocmai am spus ca a iesit cum doream ) ,unai critica si alta este sa stii ce-si doreste omul .Stai linistit ca nu ,,m-am ambalat,,
apropo il stiu pe cel ce se tureaza pe forum si cred ca o face pt. a ascunde minciunile care le spune prin ,,ambalari,, despre masina lui de 150 cai
sa fie cum spui tu!
ma bucur ca il sti, deci nu ii lua urma, si nu.mi spune sa fac si eu si apoi sa vorbim, eu nu am facut mare lucru, n.am jante, n.am kit tunning exterior, n.am suspensie sport si nici nu m.am laudat ca voi avea vreodata!Last edited by nicu_rcn; 24 December 2011, 21:27.sigpic
Comment
-
da, asa e, daca nu ar fi criza...
din fericire inca mai merge sa mai facem cate ceva, bine ar fi sa nu ne fie mai rau de atat, ca sa mai putem face cate ceva pe la masinute.
ma bucur ca nu te.ai suparat, si sa n.o faci nici pe viitor, ca doar de asta ai deschis topicul, pentru a primi pareri, idei, bune sau rele, tu lepui in aplicare pe cele care iti plac tie!
numai bine si craciun fericit de pe acum!sigpic
Comment
-
-
Originally posted by logan5 View PostTocmai ca bara de MCV nu arata bine. Asta e ce nu imi place la loganuri si la MCV-urile mai vechi, nu astea ph2, astea strica mcv-urile mai vechi
Comment
-
Nu stiu intre care din cele 2 modele de eleron sa ma decidAttached Files
Comment
Comment