MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa ce se usuca astfaltul,ne ocupam iar de masini.

Comment

• niste idei...
      Attached Files
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ms frumos Tudor, a-mi place tare cum arata !!!

Comment

• frumoasa masina,simpla si frumoasa
          Cati mai multi km fara probleme

Comment

• ms frumos @uratzelul

Comment

• Stie cineva unde (la cine ) gasesc un suport , sistem de montat in portbagaj de care se agata pungile de cumparaturi ? am vazut la cineva pe forum dar nu mai stiu cine-i.

Comment

• Sunt in selgros.Am avut si eu de aceea nu-ti recomand.

Comment

• De ce nu recomanzi !

Comment

• Plastic prost.Sunt bune pentru maxim 3 kg.

Comment

• da a avut si un prieten de al meu si s-au rupt, nici eu nu le recomand.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                        Stiu f bine cum arata si in interior...dar ti-am explicat pe my ride cum se monteaza....inafara de cele 2 seturi de suruburi, se mai aplica un adeziv de lipit parbrizurile.....si atunci sta fest.
                        Se da cu adeziv pe tot conturul, dar se aplica un primer pentru acel adeziv ca sa adere la plastici si vopsea, si nu uita ca la mijloc are 2 degajari pe care trebuie sa le lasi libere, pe acolo se va scurge apa care se formeaza in el din condens sau cand speli masina.
                        real power..... diesel power by

Comment

• NO bine...meseriasul care il monteaza ar trebui sa stie acest lucru..nu?!
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• cosmindan , cristi3775 : da sigur ca ma duc la un meserias dar mai stau ca se dezghete natura ,ca momentan e plina de sloiuri de gheata , oricum mai sunt si altele in proiect de facut prima data cand pleca gerul si zapada.

Comment

• Azi am vopsit (primer,vopsea spray,lac spray) consola centrala cu negru , nu se asorta cu nimic din masina cealalta culoare .
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by sor7n View Post
                                Stie cineva unde (la cine ) gasesc un suport , sistem de montat in portbagaj de care se agata pungile de cumparaturi ? am vazut la cineva pe forum dar nu mai stiu cine-i.
                                Cauta la dealerii VW/Skoda. Sunt de calitate, garantat.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google