MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As avea nevoie de un mic ajutor :
    -vreau sa pun niste leduri in masina si as dori sa le conectez de la plafoniera sa se aprinda pe a 2 a pozitie , atunci cand deschid portiera (am lampa cu 2 becuri ,iar pe primul bec sunt 3 pozitii : 1-oprit, 2-se aprinde cand deschizi portiera, 3-sta aprins permanent) ,ma poate ajuta cineva sa-mi explice care sunt acele lamele,contacte ca eu am tot incercat dar nu le-am gasit . ms frumos

Comment

• pun si o poza pt. a fi mai usor de explicat
      Attached Files

Comment

• dai plafoniera jos, vezi care e plusul si care e minusul, lipesti 1 fir pe - si un 1 fir pe + pe aceea placa in dreptul becului acela din mijloc de la plafoniera

Dupa tragi firele pe unde vrei tu sa le pui. Eu asa am procedat pt luminiile de la picioare
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Eu am incercat ,am gasit + si - ,dar as vrea pe a 2 a pozitie (care se aprinde doar la deschiderea portierei) pe asta nu am identificat-o , uite ca am pus si o poza mai stii care sunt lamelele (la tine sunt puse sa se aprinda tot doar la deschiderea portierei sau pe alta pozitie? )

Comment

• tot asa cand sunt deschise usile si cand le aprind eu !

o sa ma uit la mine ca numai tin minte exact pozitia in care sunt puse si iti dau un semn
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ok ms frumos ,astept un raspuns

Comment

• salut
                legi firele la pin 2 si la pin 4 adica firul alb si firul rosu, asa am legat eu pt. lumini in portiera

Comment

• Pana la urmatorul proiect ,la care astept sa se mai incalzeasca vremea ,am montat un termometru (obisnuit) ,ms si lui kelburtos .
                  Nu este finalizat 100% locul lui din cauza gerului cumplit ,momentat important este sa vedem temp . , senzorul de ext. l-am pus sub acea aripioara din ext de langa parbriz.
                  Attached Files

Comment

• Salut...frumoasa masina si misto ideea cu termometru...bafta in continuare.

Comment

• senzorul ala normal se pune undeva unde sa nu bata soarele pe el, acolo unde l-ai pus tu cred ca o sa arate eronat din cauza ca o sa bata soarele pe el mai ales ca aripioara aia e neagra, eu l-am pus in spate la bara fata si e ok.
                      sigpic

Comment

• radionight17- multumesc
                        ice-man - senzorul o sa stea acolo pana o sa vina vremea frumoasa ,apoi o sa-i caut alt loc mai bine protejat (momentan sta bine )

Comment

• Originally posted by sor7n View Post
                          Pana la urmatorul proiect ,la care astept sa se mai incalzeasca vremea ,am montat un termometru (obisnuit) ,ms si lui kelburtos .
                          Nu este finalizat 100% locul lui din cauza gerului cumplit ,momentat important este sa vedem temp . , senzorul de ext. l-am pus sub acea aripioara din ext de langa parbriz.
                          de unde ai luat termometrul? si cu cat..

Comment

• La luat de la mine.Unul nou e 15-18 lei in Kaufland.

Comment

• scuze de off dar pt ce-i care doresc termometru ca al tau,gasiti la lidl in oferta curenta http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=9241

sor7n cam unde te-ai gandit sa-l pui.poate sti vreun loc adecvat pt el ca si eu am vrut sa merg azi sa iau unul dar nu stiu cam unde vine bine,ms
                              Last edited by tzava; 1 February 2012, 22:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• alex_dnk - ti-a raspuns kelburtos
                                tzava - maine o sa vad unde se potriveste ,daca i gasesc un loc mai bun ,dar si aici il vad foarte bine si nu iesa prea tare in evidenta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google