Azi am achizitionat de la Thejock3r un spatiul depozitare ph1 , cand se mai domoleste gerul o sa fie montata !
MY RIDE : RIN - Ul Meu
Collapse
X
-
Azi am montat 2 benzi cu leduri (smd) de culoare albastra , sunt legate la plafoniera ,pe temporizare (ms Romeo) .
Se vad foarte bine si chiar a-mi plac.
Comment
-
Pai am legat de la plafoniera , la primul bec care are si temporizare (am lampa cu 2 becuri) in paralel cu acel bec (am lipit firul ) si se aprinde doar cand deschizi portiera si mai sta aprins inca 1 min. (mentionez ca asa am vrut sa se aprinda) , apoi firul prin capitonajul plafonierei ,pe langa stalp si apoi la benzile respective.
Se mai poate alimenta si de la consola centrala sau de la bricheta (cu sau fara buton de on/off) dar depinde de optiunea si dorinta fiecaruia.
Este ceva migalealea dar se merita ,e si frumos si util !
Comment
-
Uite cum mi-a explicat un alt coleg :
,,dai plafoniera jos, vezi care e plusul si care e minusul, lipesti 1 fir pe - si un 1 fir pe + pe aceea placa in dreptul becului acela din mijloc de la plafoniera ,pe becul cu temporizare .
Dupa tragi firele pe unde vrei tu sa le pui. Eu asa am procedat pt luminiile de la picioare,,
Comment
-
Azi a dat putin caldura si am lipit chederul de la parbriz,ca era desfacut intr-un capat cam 10 cm ,cu silicon , am fixat spatiul depozitare la locul lui si stabilit locul final al termometrului ,in acesl spatiu de depozitare (se vede bine si este usor accesibil ). Si montat modulul zextar cu 3 leduri albastre in lampa de la plafoniera tot pe temporizare.
Urmeaza cand se mai incalzeste inca putin (nu prea tare ) de vopsit bandouri laterale,capace oglinzi si eleronul capota.
Comment
-
Azi am revopsit stopurile rosii ,3 maini de vopsea si 2 de lac protector ,au iesit ok .
Am vopsit si montat eleronul de pe capota ,bandourile laterale si oglinzile ext. ( am sa revin cu poze)
Comment
Comment