MY RIDE : RIN - Ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Glumesti sau vorbesti serios?

Comment

• nu....am vazut ca scria ceva de airbag la scaunul pasagerului si deaia te-am intrebat!scuze de intrebare daca te-am deranjat
      daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• Avram Alex :nu ,sunt husele cu emblema si locas de airbag
        si nu ai deranjat deloc

Comment

• Aha....am inteles!;)
          daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• cu aerisitoarele ai facut vax,mai trebuiau si ele schimbate cu unele noi ;
            sunt fabricate din material mai nasol de asta se si rup;
            mecanicul trebuia si el informat cu privire la sistemul de franare mai ales ca nu ai umblat niciodata si un pic de atentie si nu se rupeau;

Comment

• Da Romeo ,ma asteptam sa stie el lucrul asta ,ca de asta e mecanic , eu eram la facut pedale , deacum faptul e consumat (mi-ai iesit peri albi cu iei acolo)

Comment

• imi dau seama ce reactie ai avut
                s-a infipt ca tamba direct in aerisitoare de asta s-au rupt
                eu i-am gresat un pic ca-s patit de la vechiul junghi
                si pan' la urma rezolvasi?

Comment

• Da pana la urma am rezolvat , adica a muncit pana a scos aerisitorul rupt din etrier (pt.-ca i-am zis ca nu cumpar alt etrier) si tot asa , ca final e ok !

Comment

• cumperi alt etrier ca ''baietasul'' a rupt aerisitoarele,ce facea daca le rupea pe toate?
                    dupa el bagai frane noi pe masina
                    cu aripile am vazut ca nu ai mai continuat;

Comment

• Da , mai avea putin si ma punea sa schimb tot legat de sist. de franare pe fata/spate,hmm
                      Cu aripile e ok , pe celelalte parti e bine (din fericire)

Comment

• Am o mica problema ,poate ma poate ajuta cineva (m-am uitat pe discutii dar nu am gasit ce vroiam eu)

- dupa ce las masina parcata cu frana de mana trasa si vreau sa plec de pe loc se aude un zomot la rotile din spate si mi ramane blocata,agatata de spate , 1 secunda si face un zomot iar apoi se deblocheaza si merge ok , ce sa fie :
                        un cablu de la frana de mana care ramana blocat sau altceva ?

Comment

• tragi prea tare de frana de mana

Comment

• cred ca ar trebui sa cureti etrierii.pe la service-uri am vazut ca-i suflau cu un spray ca sa-i curete de praf

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
                              tragi prea tare de frana de mana
                              Nu trag prea tare de ea si oricum pentru asta e pusa sa o tragi .

Originally posted by tzava View Post
                              cred ca ar trebui sa cureti etrierii.pe la service-uri am vazut ca-i suflau cu un spray ca sa-i curete de praf

Pai etrierii sunt pe rotile din fata ,eu am probleme pe spate , cu frana de mana .
                              Last edited by sor7n; 25 July 2012, 09:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• scuza-ma,nu stiu ce a fost in capul meu. ma refeream la saboti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google