Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut. Imi poti spune cum ai montat pragurile pe masina? Sunt lipite sau ai gaurit ceva?
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Superba masina , intretinuta si frumoasa .... Vopseaua o protejezi cu ceva de arata asa bine ? Mult succes cu ea in continuare

Comment

• Splendida masina, ar fi pacat sa o vinzi, o mica sugestie daca imi permiti, albastrul de la embleme nu se potriveste cu culoarea masinii (nu-i vina ta).
        Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• Pragurile sunt si lipite si prinse in suruburile din kit-ul de origine, vopseaua sincer nu am polishat-o niciodata dar vara asta vreau sa ii fac un tratament si se pare ca cu vanzarea masini o sa o aman (de e 2004 si nu are taxa platita ) si nu vreau sa o dau pe degeaba . P.S masina a primit intre timp o revizie completa ,placute noi de frana ,bieleta anti-rasturnate si grila fata din kit-ul sport
          Last edited by cristi_phj; 7 May 2014, 23:06.
          Cristi-VNC

Comment

• Dacă maşina funcţionează bine şi la câtă grijă ai avut de ea nu văd de ce nu ar fi aşa, eu zic că nu merită să o vinzi la un preţ care oricum nu poate fi prea mare. Este genul de maşină care mai bine o păstrezi până la REMAT.

Comment

• completam kitul cu grila sport
              Attached Files

Comment

• Splendid ! Ce mai urmeaza ? .... Mult succes si pe viitor !!!!!

Comment

• Multumesc ;) o sa urmeze si un eleron pt luneta sa fie kit-ul complet
                  Cristi-VNC

Comment

• Mult succes si poate imi dai si mie pontul de unde as putea lua un eleron de luneta , daca ai de gand sa achizitionezi unul de origine , cele de fibra nu ma incanta , am luat unul , l-am vopsit si am renuntat sa-l mai pun pe masina ..... Felicitari si mult succes pe viitor !

Comment

• De sărbători a venit moșul si cu eleronul de origine pentru luneta 😉 (urmează sa i-l duc la vopsit si sa i-l montez )
                      Cristi-VNC

Comment

• Sa il stapanesti sanatos si La Multi Ani !
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Mulțumesc ;) si la mulți ani !!!
                          Cristi-VNC

Comment

• Mai ai ceva de completat pentru intregii kitul?
                            sigpic

Comment

• stickere logan cup

Comment

• Frumoasa tare si ingrijita masinuta! Bravo!

Geo tot cu cupele in cap ai ramas ? )))) Nu te mai "auzisi" de mult timp )
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google