Cristi felicitari!O masina "preparata"cu bun gust!Ma bucur ca nu ai ales kitch,cum am vazut ca se poarta.
Loganu Meu B-28-VPE
Collapse
X
-
Tudor sa sti ca merg bandourile de MCV am vz eu la cineva pe berlina si toate usile nu conteaza ca e berlina,MCV sau VAN au aceasi loc si prindere pt bandou
eu zic ca o sa se vada bine tinand cont ca o sa montez si protectile pt aripi mai late ... sa vedem ca nu e batut in cuie sa le gasesc mai intaiCristi-VNC
Comment
-
am fost azi la vopsitor sa le vopsesc dar avea multa treaba... poate pe saptamana vitoare sa se mai elibereze putin,
si cu jantele mai late chiar ma gandeam dar astea pe care le am pe masina abia le-am pus nu au nici macar un an si pe deasupra le-am luat noi jantele si cauciucurile si nu cred ca imi mai iau eu nici macar treisferturi din bani dati pe ele asta e daca se iveste vreo ocazie cine stieCristi-VNC
Comment
-
protectile sunt puse ca am mici infundaturi pe aripa dreapta spate si si stanga fata de la persoanele care nu au invatat sa se dea jos din masina fara sa loveasca alta masina cu portiera ,de traim in Romania...le-am pus ca sa nu se vada infundaturile si sincer nu as vrea sa vopsesc aripile pt cateva infundaturi si sa stric vopseaua originala
o sa le dau jos pe alea mici pt ca am alte protecti mai late o sa le vopsesc si o sa le montez odata cu kit-ul sportCristi-VNC
Comment
Comment