SALUT sunt mai nou pe forum si m-am gandit sa va prezint si eu Loganu meu
masina e un Logan Laureat din 2004 deci nu mai stau sa scriu dotarile de fabrica multii dintre voi le cunoasteti... sunt al 2-lea propietar o am de un an si jumatate am luato la 48600 km si in prezent are 60351 km cu service la zi si fara incidente rutiere...este a doua masina (mai detin un BMW E46)si am cumparato cu alte scopuri cumparaturi,mai un pescuit la tara,pt iarna dar se pare ca a inceput sa imi placa si am inceput cu timpul sa fac mici modificari bineinteles toate de fabrica ca imi place sa fie cat mai originala pana acum am schimbat :
la exterior
-jante si cauciucuri noi-jante Sinaia si cauciucuri Kormoran inclusiv rezerva
-aparatori noroi
-protectii aripa
-stopuri cu semnal transparent
-vopsit etrier si tamburii
-difuzor bara spate (replika)
-tips evacuare
-alarma
interior:
- schimbatoru
-manere usi interior (de Renault sunt din aluminiu)
-presuri interior mocheta si cauciuc
-huse scaune
-prelungire consola bord
-cotiera
-inele aeratoare
-mp3 Blaupunkt
toate piesele sunt de fabrica mai putin difuzorul pe care l-am montat acum 4 zile dar mosu a venit cu o combinatie tare si a primit un kit sport de fabrica nou(fara eleroane si grila )pe care sper ca le voi procura in timp
masina e un Logan Laureat din 2004 deci nu mai stau sa scriu dotarile de fabrica multii dintre voi le cunoasteti... sunt al 2-lea propietar o am de un an si jumatate am luato la 48600 km si in prezent are 60351 km cu service la zi si fara incidente rutiere...este a doua masina (mai detin un BMW E46)si am cumparato cu alte scopuri cumparaturi,mai un pescuit la tara,pt iarna dar se pare ca a inceput sa imi placa si am inceput cu timpul sa fac mici modificari bineinteles toate de fabrica ca imi place sa fie cat mai originala pana acum am schimbat :
la exterior
-jante si cauciucuri noi-jante Sinaia si cauciucuri Kormoran inclusiv rezerva
-aparatori noroi
-protectii aripa
-stopuri cu semnal transparent
-vopsit etrier si tamburii
-difuzor bara spate (replika)
-tips evacuare
-alarma
interior:
- schimbatoru
-manere usi interior (de Renault sunt din aluminiu)
-presuri interior mocheta si cauciuc
-huse scaune
-prelungire consola bord
-cotiera
-inele aeratoare
-mp3 Blaupunkt
toate piesele sunt de fabrica mai putin difuzorul pe care l-am montat acum 4 zile dar mosu a venit cu o combinatie tare si a primit un kit sport de fabrica nou(fara eleroane si grila )pe care sper ca le voi procura in timp
Comment