Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganu Meu B-28-VPE

SALUT sunt mai nou pe forum si m-am gandit sa va prezint si eu Loganu meu

masina e un Logan Laureat din 2004 deci nu mai stau sa scriu dotarile de fabrica multii dintre voi le cunoasteti... sunt al 2-lea propietar o am de un an si jumatate am luato la 48600 km si in prezent are 60351 km cu service la zi si fara incidente rutiere...este a doua masina (mai detin un BMW E46)si am cumparato cu alte scopuri cumparaturi,mai un pescuit la tara,pt iarna dar se pare ca a inceput sa imi placa si am inceput cu timpul sa fac mici modificari bineinteles toate de fabrica ca imi place sa fie cat mai originala pana acum am schimbat :
    la exterior
    -jante si cauciucuri noi-jante Sinaia si cauciucuri Kormoran inclusiv rezerva
    -aparatori noroi
    -protectii aripa
    -stopuri cu semnal transparent
    -vopsit etrier si tamburii
    -difuzor bara spate (replika)
    -tips evacuare
    -alarma
    interior:
    - schimbatoru
    -manere usi interior (de Renault sunt din aluminiu)
    -presuri interior mocheta si cauciuc
    -huse scaune
    -prelungire consola bord
    -cotiera
    -inele aeratoare
    -mp3 Blaupunkt

toate piesele sunt de fabrica mai putin difuzorul pe care l-am montat acum 4 zile dar mosu a venit cu o combinatie tare si a primit un kit sport de fabrica nou(fara eleroane si grila )pe care sper ca le voi procura in timp
    Last edited by cristi_phj; 30 December 2010, 22:13. Reason: nu reusesc sa pun poze
    Cristi-VNC

Din ce zice "arata" bine...sa vedem pozele cu masinuta...micsoreaza pozele si apoi urca-le pe forum...daca nici asa nu reusesti ai mesaj privat.
    Welcome in lumea loganarilor.
    sigpic

Comment

Foarte ingrijita masina, bravo!!!
      Ai uitat sa treci la exterior : autocolant stalpi prestige.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

imi place ! cat mai simpla, nu cum vezi foarte multe cu imitatii crom , eleroane si etc .. o consola ph2 i-ar sta bine ;) in rest bari vopsite , fete de usi ph2 , vezi tu ;) bafta !
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ce ingrijita e felicitari
          arata bine

Comment

Frumoasa si ingrijita BRAVO!!

Ceva planuri de viitor?
            sigpic

Comment

arata foarte bine masina si e din 2004?sa o stapanesti sanatos in continuare,bafta la modificari

Comment

multumesc pt aprecieri tinand cont ca e din 2004 a fost cmparata la cateva zile de la lansare printre primele e foarte ingrijita asta mutumita faptului ca doamna de la care am cumparato la fel de curata si ingrijita o tinea... tin foarte mult la masinile mele si nu suport murdaria ,daca ar fi dupa mine le-as spala in fiecare zi
                da am uitat sa trec stalpi colantatii, pe viitor o sa vopsesc kitul sport in culoarea masini(ornamentele bara fata si pragurile) si mai am niste protecti aripi mult mai late gen Sandero Stepway pe care o sa le montez in locul celor mici ma gandeam la niste bandouri mai late alea de MCV si mai am in cap niste planuri pe care sper sa le pun in aplicare anu ce vine oricum ceva simplu si de efect si o sa merg cat mai mult pe original
                Cristi-VNC

Comment

felicitari si mie imi plac masinile ingrijite bravo
                  stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

frumoasa, te rog frumos spunemi si mie de unde ai cumparat accesoriile pt bara fata si cu cat. astept raspuns.

Comment

Difuzoarele de fata l-ai pus pe masina ? ai culoarea mea
                      sigpic #

Comment

YNP_46 ai pm

daca te referi la ornamentele pt bara nu le-am montat deoarece azi am facut rost de kit
                        Cristi-VNC

Comment

Imi place masina! Bun venit printre noi...

Ai un inceput bun.

Bafta!
                          sigpic

Comment

ziceai de bandouri mai late ca la mcv, eu cred ca nu se potriveste , pentru ca tu ai pe portiera loc de bandou normal, pentru ca "intra" oleaca in tabla, eu asa stiu si in plus nici nu ara chiar asa frumos cu ele groase
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google