Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cristi felicitari!O masina "preparata"cu bun gust!Ma bucur ca nu ai ales kitch,cum am vazut ca se poarta.
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Tudor sa sti ca merg bandourile de MCV am vz eu la cineva pe berlina si toate usile nu conteaza ca e berlina,MCV sau VAN au aceasi loc si prindere pt bandou
      eu zic ca o sa se vada bine tinand cont ca o sa montez si protectile pt aripi mai late ... sa vedem ca nu e batut in cuie sa le gasesc mai intai
      Cristi-VNC

Comment

azi am reusit sa montez buton pe inpuls si pe partea pasagerului
        Cristi-VNC

Comment

Bine ai venit in marea familie Logan Club!!! Sa tii la masina ca este foarte frumoasa!!!

Comment

bun venit in logan club, si hai sus si cu ornamentele la proiectoare
            sigpic

Comment

cat te-au costat elementele pentru bara fata si de unde?

Foarte ingrijita masina. I-ar sta frumos si cu niste jante mai iesite in exterior
              sigpic

Comment

am fost azi la vopsitor sa le vopsesc dar avea multa treaba... poate pe saptamana vitoare sa se mai elibereze putin,

si cu jantele mai late chiar ma gandeam dar astea pe care le am pe masina abia le-am pus nu au nici macar un an si pe deasupra le-am luat noi jantele si cauciucurile si nu cred ca imi mai iau eu nici macar treisferturi din bani dati pe ele asta e daca se iveste vreo ocazie cine stie
                Cristi-VNC

Comment

bine bine, dar cat si de unde ai luat elementele alea?
                  sigpic

Comment

IAMAGI ai pm ...scria si in primul post ca l-am luat la o combinatie
                    Cristi-VNC

Comment

azi am avut putin timp liber si am montat un set de oglinzi noi de prestige la Golan
                      Attached Files
                      Cristi-VNC

Comment

Frumoase oglinzile!! Cum ti se par pe langa alea de sedan?
                        Tinc fest !!

Comment

frmoasa masina cu niste folii ar arata beton o pleoapa pe luneta niste jante ar arata duperr bafta la tiuning
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Kalimera22 sincer alea erau mai ''finute'' dar astea sunt mai practice si cand spun practice spun ca vezi la 1km in spate(vorba vine)
                            Logan_Bihor multumesc
                            Cristi-VNC

Comment

Masina arata foarte bine, se vede ca este ingrijita.
                              Oglinzile sunt practice, se merita "modificarea". Culoarea, de asemenea, este foarte placuta.

Nu'mi plac insa, protectiile alea lipite pe aripi.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

protectile sunt puse ca am mici infundaturi pe aripa dreapta spate si si stanga fata de la persoanele care nu au invatat sa se dea jos din masina fara sa loveasca alta masina cu portiera ,de traim in Romania...le-am pus ca sa nu se vada infundaturile si sincer nu as vrea sa vopsesc aripile pt cateva infundaturi si sa stric vopseaua originala
                                o sa le dau jos pe alea mici pt ca am alte protecti mai late o sa le vopsesc si o sa le montez odata cu kit-ul sport
                                Cristi-VNC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google