Frate, de ce naiba ai cate 2 aparatori la aripi???scapa repede de ele, lasa doar cate una pe aripa.Mie personal nu-mi place difuzorul ala pe baza din spate, dar daca tie iti place e ok! Hai noroc
Loganu Meu B-28-VPE
Collapse
X
-
Originally posted by alex.dinca91 View PostFrate, de ce naiba ai cate 2 aparatori la aripi???scapa repede de ele, lasa doar cate una pe aripa.Mie personal nu-mi place difuzorul ala pe baza din spate, dar daca tie iti place e ok! Hai noroc
iar difuzorul din bara spate face parte din kit-ul sport pe care urmeaza sa il montez
asa ca nu vreau sa te critic dar inainte citeste si tu posturile scrise inainte sa critici pe altcinevaCristi-VNC
Comment
-
spune-mi si mie te rog de unde ai luat ornamentele pt proiectoare.
masina arata foarte bine. oglinzile sunt super tari. cat te-au costat?
Comment
-
Spune'mi te rog, satelitul de comanda nu este compatibil cu mp3 playerul Blaupunkt?Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
cand vedem si noi poze cu piesele montate ?
Comment
-
SKYBOY cat de curand azi am fost de le am luat de la vopsit doar sa am timp si sa fie vreme frumoasa afara sa pot sa le montez si sa se poate usca siliconul...
intre timp am facut rost si de eleronul de la porbagaj si de prelungirea dintre ochelari pt bara fata tot originale din kit-ul sport
intre timp am mai montat suport de ochelari,sigla pt volan ,plafoniera pt pasageri spate,si stikere cu RENAULT F1 TEAM pe latelere si pe spoilere,cumparat distributie filtre si ulei ,mai ramane sa iau si pompa de apa zilele astea si service scrie pe eaCristi-VNC
Comment
-
-
vreau si eu prelungire pt bara fata.
imi poti da si mie un pm unde gasesc
super piesele vopsite abia astept sa le vad pe masina.
Comment
Comment