Parerea mea e ca i-ar sta si mai bine cu alte jante....ceva mai late
Loganu Meu B-28-VPE
Collapse
X
-
nenea...arata benga !!!! eu zic sa iti iei o dacie 1310 pentru peshte si carat si sa-i tragi asteia un set de arcuri si niste jante si ai inchis masa . Oricum, ai adus-o prea frumoasa sa o bagi pe toate drumurilesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sa sti ca ma gandeam si la treaba asta sa iau o dacie ...dar tre sa ii cumpar sotiei un matiz sau un tico si unde sa tin 4 masini ca stau la bloc si pe urma sa ti 4 masini pe criza asta ,impozite, asigurari benzina service,etc.
am avut la un moment dat 5 masini si stiu din proprie experienta locuri de parcare certuri cu vecini etc etc....dar atunci nu era criza si nici nu il aveam pe MIK-MIKLast edited by cristi_phj; 2 March 2011, 16:52.Cristi-VNC
Comment
-
am dat 100 ron pe ea si 60 ron la montat
da poate sa se ia de mine politia ....avantajul ar fi dupa cum a zis si Canto ca are aspectul de toba clasica si poti sa le zici ca s-a spart si ca o duci la reparat cat mai repede...o sa o las sa se murdareasca si nu cred eu ca sta militianul sa se bage sub masinaCristi-VNC
Comment
-
cam mult praf ...nu am mai scris de mult pe aici ca nu am mai folosit masina a stat la hibernat mai mult (am folosit a 2 masina) si se pare ca hibernatul asta nu ia prins bine
1 mi-a picat bateria desi e cumparata acum un an jumate a intrat in scurt si a trebuit sa cumpar azi alta
2 pompa de apa a inceput sa picure odata la 2 saptamani cate putin desi am schimbat distributia acum 2 luni si nu am facut decat 1500 km (
pompa turceasca) acum trebuie schimbata din nou distributia (trebuie sa o cumpar zilele astea)Cristi-VNC
Comment
Comment