Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea e ca i-ar sta si mai bine cu alte jante....ceva mai late
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

da Cosmine foarte mltumit
      Cristi-VNC

Comment

nenea...arata benga !!!! eu zic sa iti iei o dacie 1310 pentru peshte si carat si sa-i tragi asteia un set de arcuri si niste jante si ai inchis masa . Oricum, ai adus-o prea frumoasa sa o bagi pe toate drumurile
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

sa sti ca ma gandeam si la treaba asta sa iau o dacie ...dar tre sa ii cumpar sotiei un matiz sau un tico si unde sa tin 4 masini ca stau la bloc si pe urma sa ti 4 masini pe criza asta ,impozite, asigurari benzina service,etc.

am avut la un moment dat 5 masini si stiu din proprie experienta locuri de parcare certuri cu vecini etc etc....dar atunci nu era criza si nici nu il aveam pe MIK-MIK
          Last edited by cristi_phj; 2 March 2011, 16:52.
          Cristi-VNC

Comment

Cat ziceai ca ai dat pe toba?Se i-au militienii de tine cu toba asta??
            Tinc fest !!

Comment

am dat 100 ron pe ea si 60 ron la montat

da poate sa se ia de mine politia ....avantajul ar fi dupa cum a zis si Canto ca are aspectul de toba clasica si poti sa le zici ca s-a spart si ca o duci la reparat cat mai repede...o sa o las sa se murdareasca si nu cred eu ca sta militianul sa se bage sub masina
              Cristi-VNC

Comment

cam mult praf pe aici nu am mai scris de mult

vineri seara am reusit sa schimb si eu distributia ,uleiul ,filtrele...
                Cristi-VNC

Comment

saptamana asta proaspat intors din concediu am schimbat toba sport ,am revenit la cea originala ca ma disperat psihic la drum lung mai ales pe fimiu care nu a reusit sa inchida un ochi tot drumul si am facut un detailing ca se murdarise putin mai mult decat prevedea
                  Attached Files
                  Cristi-VNC

Comment

si cateva cu exteriorul
                    Cristi-VNC

Comment

• .................
                      Attached Files
                      Cristi-VNC

Comment

• frumoasa si ingrijita masina,ar merge o folie pe geamuri,bafta in continuare ...

Comment

• Masina arata demential.Este frumoasa din toate punctele de vedere.Zici ca este cumparata acum din reprezentanta si cand te gandesti ca are 7 ani nu-ti vine sa crezi.Felicitari!!!

Comment

• multumesc ma bucur ca va place
                            sa vedem pe viitor vreau sa montez o instalatie de xenon,grila fata si eleronul luneta din kitul sport Dacia ca sa fie completa
                            Cristi-VNC

Comment

• azi am cumparat instalatia de xenon ,maine sper sa o montez si sa revin cu poze
                              Cristi-VNC

Comment

• cam mult praf ...nu am mai scris de mult pe aici ca nu am mai folosit masina a stat la hibernat mai mult (am folosit a 2 masina) si se pare ca hibernatul asta nu ia prins bine

1 mi-a picat bateria desi e cumparata acum un an jumate a intrat in scurt si a trebuit sa cumpar azi alta

2 pompa de apa a inceput sa picure odata la 2 saptamani cate putin desi am schimbat distributia acum 2 luni si nu am facut decat 1500 km (
                                pompa turceasca) acum trebuie schimbata din nou distributia (trebuie sa o cumpar zilele astea)
                                Cristi-VNC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google