Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cam mult praf pe aici multe nu am sa va zic de cand sa terminat cu zapezile am trecut la rotile de vara,am curatat-o foarte bine si nu a facut decat 150km un drum pana pe balta si in rest sta in fata blocului cu prelata pe ea,
    Attached Files
    Cristi-VNC

Comment

• utilaj de pescarie!
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• arata bine masinuta imi place cum da difuzorul pe culoarea ta De ce nu pui sticker logan club?
        MY CLA

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
          utilaj de pescarie!
          da ma a mea nu e LOW de asta am luat-o

oricum cred ca anul asta o sa ma despart de ea cu mare parere de rau
          Cristi-VNC

Comment

• salut, imi place ce ai facut pt Golanu tau, mai ales proiectoarele galbene, aparatorile de la aripi vopsite in culoarea masini, si accesoriile de origine pt spoiler
            bafta in continuare si...multi multi km fara incidente

Comment

• vecinas, ai pus rotile de vara cu anvelopele super sport montana/kormoran
              lui ala micu` ii place de pe acum la volan

Comment

• Originally posted by bulgaru25 View Post
                salut, imi place ce ai facut pt Golanu tau, mai ales proiectoarele galbene, aparatorile de la aripi vopsite in culoarea masini, si accesoriile de origine pt spoiler
                bafta in continuare si...multi multi km fara incidente
                ms mult

Originally posted by geo_ultras View Post
                vecinas, ai pus rotile de vara cu anvelopele super sport montana/kormoran
                lui ala micu` ii place de pe acum la volan
                Kormorane vecine iti dai seama la ce rapida e masina numai anvelope sport ii mai lipsea , sincer eu sunt foarte multumit de ele cum am mai zis
                Cristi-VNC

Comment

• hai ca nu am mai postat de mult pe aici, nici nu prea am mers foarte mult cu masina trag tare sa fac si eu 3000 de km anul asta cu alte cuvinte masina mai mult a stat cel putin de cand a venit caldurile a facut cateva iesiri la iarba verde si la pescuit si in rest doar pt cumparaturi...azi am reusit sa schimb fulia de la alternator ca ma lasat acum 3 saptamani(am facut o plimbare pana la servici si a naibi sa gasit sa se strice) am cumparat fulie noua de diesel INA si curea noua de acesori la recomandarea colegilor dupa forum si azi m-am apucat sa o demontez usurel si sa o schimb si cu ajutorului colegului nostru Mateo si a lui Sebi de la Dacoserv am reusit sa o fac functiuonala din nou
                  Attached Files
                  Cristi-VNC

Comment

• Cu placere meserie,sa cauti o sticla de Jack pe care sa scrie Cola 0.33 ,si te achiti de datorie
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• [QUOTE=matheo66c;1343573]Cu placere meserie,sa cauti o sticla de Jack pe care sa scrie Cola 0.33 ,si te achiti de datorie [/QUOT

pai trebuie nu

maine trebuie sa ajung pe la vopsitor sa rezolv si cu eleronul ca acum 2-3 saptani niste baieti buni au avut grija sa traga de el sa vada daca vrea sa plece cu ei dar nu au stiut ce e prins cu suruburi au reusit sa ii dezlipeasca dubluladezivul si sa il fisureze putin pe la una din prinderi ,noroc ca a inceput alarma si a iesit un vecin la ei ,maine vreau sa il lipesc cu silicon de parbriz
                      Last edited by cristi_phj; 25 September 2012, 21:33. Reason: Automerged Doublepost
                      Cristi-VNC

Comment

• nu ziceai ca vrei s-o vinzi ? desi e pacat, imi place maxim cum ai facut`o
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• da asa era in plan sa vand si Loganul si BMW-ul si sa imi iau o masina mai noua,in schimb m-am pricopsit cu Panda si mi-am cam dat planurile peste cap

azi am fost de am lipit eleronul cu silicon de parbriz si am fost sa o spal ca era praful de 3 degete pe ea
                          Attached Files
                          Cristi-VNC

Comment

• si o mica sedinta foto
                            Attached Files
                            Cristi-VNC

Comment

• tot ii lipseste ceva, si anume eleron de luneta si grila fata.

Comment

• Frumos arata visinata
                                Ai reusit sa prinzi eleronul ala corespunzator?
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google