cam mult praf pe aici multe nu am sa va zic de cand sa terminat cu zapezile am trecut la rotile de vara,am curatat-o foarte bine si nu a facut decat 150km un drum pana pe balta si in rest sta in fata blocului cu prelata pe ea,
Loganu Meu B-28-VPE
Collapse
X
-
-
Originally posted by bulgaru25 View Postsalut, imi place ce ai facut pt Golanu tau, mai ales proiectoarele galbene, aparatorile de la aripi vopsite in culoarea masini, si accesoriile de origine pt spoiler
bafta in continuare si...multi multi km fara incidente
Originally posted by geo_ultras View Postvecinas, ai pus rotile de vara cu anvelopele super sport montana/kormoran
lui ala micu` ii place de pe acum la volanCristi-VNC
Comment
-
hai ca nu am mai postat de mult pe aici, nici nu prea am mers foarte mult cu masina trag tare sa fac si eu 3000 de km anul asta cu alte cuvinte masina mai mult a stat cel putin de cand a venit caldurile a facut cateva iesiri la iarba verde si la pescuit si in rest doar pt cumparaturi...azi am reusit sa schimb fulia de la alternator ca ma lasat acum 3 saptamani(am facut o plimbare pana la servici si a naibi sa gasit sa se strice) am cumparat fulie noua de diesel INA si curea noua de acesori la recomandarea colegilor dupa forum si azi m-am apucat sa o demontez usurel si sa o schimb si cu ajutorului colegului nostru Mateo si a lui Sebi de la Dacoserv am reusit sa o fac functiuonala din nouCristi-VNC
Comment
-
Cu placere meserie,sa cauti o sticla de Jack pe care sa scrie Cola 0.33 ,si te achiti de datoriesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
[QUOTE=matheo66c;1343573]Cu placere meserie,sa cauti o sticla de Jack pe care sa scrie Cola 0.33 ,si te achiti de datorie [/QUOT
pai trebuie nu
maine trebuie sa ajung pe la vopsitor sa rezolv si cu eleronul ca acum 2-3 saptani niste baieti buni au avut grija sa traga de el sa vada daca vrea sa plece cu ei dar nu au stiut ce e prins cu suruburi au reusit sa ii dezlipeasca dubluladezivul si sa il fisureze putin pe la una din prinderi ,noroc ca a inceput alarma si a iesit un vecin la ei ,maine vreau sa il lipesc cu silicon de parbrizCristi-VNC
Comment
-
Comment
Comment