Loganu Meu B-28-VPE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stiu Geo ca ii lipseste eleronul si grila poate in viitorul apropiat o sa le montez si pe alea

multam domnu de prins eu zic ca l-am prins bine am fost azi la nea Sandu (Mateo stie de cine vorbesc) si mi la lipit cu silicon de parbiz...eu zic ca nu mai are moarte
    Cristi-VNC

Comment

• nu era mai sigur sa il prinzi in suruburi ?
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• pai l-am prins si cu suruburile lui 4 la numar
        Cristi-VNC

Comment

• stiu eu ce ii lipseste, ceva sa stea pe burta dar nasol cu drumurile
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
            stiu eu ce ii lipseste, ceva sa stea pe burta dar nasol cu drumurile
            ... azi am montat insonorizantul la capota si am curatat motorul pana la ultimul detaliu(mi-am zdrelit mainile in ultimul hal)
            Attached Files
            Cristi-VNC

Comment

• ceva diferenta de zgomot in interior ?
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• sincer nu imi dau seama mai ales ca e pe benzina si motorul e destul de silentios nu cred ca e mare diferenta ,am pus insonorizantul asa mai mult ca lipsea ca si optiune si am zis sa mai adaug cate ceva ce se poate adauga de fabrica fara alte modificari...zilele astea o sa mai adaug si alte accesori originale sau ce se gaseste in catalogul Dacia mai intai sa fac rost de ele
                Cristi-VNC

Comment

• Felicitari! Dupa parerea mea asta inseamna un logan intretinut... Nu isi arata varsta. Dak nu stiam masina as fi jurat ca avea stoputi cu semnal alb de fabrica.

Comment

• Originally posted by nego93 View Post
                    Felicitari! Dupa parerea mea asta inseamna un logan intretinut... Nu isi arata varsta. Dak nu stiam masina as fi jurat ca avea stoputi cu semnal alb de fabrica.
                    multumesc si un coleg de servici ieri intr-o discutie la fata locului in timp ce mesteream pe la ea mi-a zis ca e 2007 dupa stopuri si cand i-am zis ca e 2004 a ramas cu gura cascata si nu ma crezut pana nu i-am aratat talonul si diferite repere ale masini gen; parbriz ,geamuri si diferite etichete pe care erau trecute data fabricatiei
                    Cristi-VNC

Comment

• printre picaturi am montat si un car-kit Parrot CK3000 Evolution
                      Attached Files
                      Cristi-VNC

Comment

• noutati am facut ITP-ul si asigurarea ca erau expirate si am trecut pe GPL
                        Cristi-VNC

Comment

• te-ai hotarat s-o pastrezi si sa mergi cu ea la greu ?
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da se pare ca ramane in familie masina si am montat gaz pe ea ca trebuie sa isi faca datoria ca in fiecare iarna +ca totusi e criza iar scarbele astea tot scumpesc carburantul se pare ca e cea mai ieftina solutie pt a mai face putina economie
                            Cristi-VNC

Comment

• Pune`i si la bmw gaz, sau nu`i sta bine ? daca tot zici de economie.
                              sau il ai dizel ? ca nu mai tin minte.

Comment

• BMW-ul e pe motorina si consuma putin
                                Cristi-VNC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google