Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunet 1.5dci

Salut. Am atasat niste videoclipuri facute cu telefonul daca cumva e cineva curios sa vada cum suna un logan diesel fara nimic pe evacuare. Evacuarea e marita din turbina pana in spate la 6cm diametrul deoarece cu diametrul original nu suna mai deloc. Cine vrea sa-mi lase niste pareri nu ma supar deloc. Mie sincer nu prea imi place... imi place cum suna turbo pe tobe in rest suna ca un tractoras cum zic multi ) Cred ca totusi o sa raman la urmatoarea varianta: Intermediara BORLA si capetele din primele 2 videoclipuri..

Comment

Interesant, pare ok tot ce ai modificat,mai putin diametru la evacuare (cat ai consumul?)...sa il stapanesti sanatos, si sa te bucuri de el
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
        Cum se zicea si mai devreme, girja mare cu cutia de viteze, mai ales daca ai motorul de 65 CP.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by felixb View Post
          Interesant, pare ok tot ce ai modificat,mai putin diametru la evacuare (cat ai consumul?)...sa il stapanesti sanatos, si sa te bucuri de el
          Salutare! Nu stiu ce consum am exact ca nu am prea urmarit decat la drum lung... am reusit sa vb cu cei de la master tuner si ei mi-au spus ca si tu ti-ai facut ceva la diametru cu toate ca ei nu ti-au sugerat... vreau sa te intreb eu: Ai pierdut la cuplu sau de ce nu esti multumit dupa modificarea la evacuare?? Sau spune-mi de ce crezi ca eu am facut o greseala marind diametrul... sincer nu prea sunt multumit nici eu ...! Oare sa imi pun evacuarea originala ?

Originally posted by andrei View Post
          Sa o stapanesti sanatos!
          Cum se zicea si mai devreme, girja mare cu cutia de viteze, mai ales daca ai motorul de 65 CP.
          Mersi! Si tu la fel! Apropo de cutia de viteze: Daca se duce am motiv sa pun una mai tare (glumesc, sper sa nu se duca prea repede).Oricum softul vreau sa-l imbunatatesc, nu raman la asa zisi 95 de CP... dupa cum am precizat mai sus, as vrea sa le fac si eu o vizita celor de la master tuner... sa vedem la ce performanta as putea ajunge cat de cat "safe".
          Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 13:59.

Comment

Salutare, fain loganu tau, astept sa aud live tobele;)
            Unde ti-ai pus tobele????
            ...de doi lei :p

Comment

RE:mishu_wrc

Salut! Tot ce tine de evacuare am facut la STURIMEX. Am pus niste clipuri facute cu telefonul asa ca idee la sunet, daca nu le-ai vazut pana acum. Oricum nu vor ramane asa ca nu sunt eu multumit de ce a iesit.. afara suna prea spart iar in masina prea tare in schimb imi place sunetul de la turbo ff mult asa cum sunt acum... Daca vrei sa le auzi live pe sfarsitul saptamanii ne putem intalni la o poveste...
              Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 13:59.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fare incidente

in al 2-lea clip iese mai mult abur/fum de pe teava din dreapta de ce? aia din stanga e cea normala ... nu?
                Last edited by VDO_racing; 5 March 2008, 04:33.
                sigpic
                NEVER FORGOTTEN

Comment

Originally posted by adrianixx View Post
                  da...ce face cu cutia de viteze?Daca are turbina noua si intercoler mai mare...nu trebe sa puna si o cutie..''mai mare''?Rezista la 105cp???
                  asta asa este,neaparat daca se vrea mai multi CP sa se schimbe ambreiajul cu unul de 200(luat de la dci-ul de 85CP) si daca sunt si bani si cutia JR5.

Comment

@VDO_racing: Salut, mersi si tu la fel! Intradevar de pe partea dreapta mi s-a parut si mie ca iese ceva mai mult fun ca pe stanga, dar e din bifurcatia facuta de ei. Probabil mi-a lasat gura catre partea dreapta mai mare tinand cont ca trebuie mai mult fum sa faca ocolul pe sub rezervor... si sa scoata la fel fumul pe ambele tevi. Nu mai e nimic din evacuarea originala.

@SUPERCAR: Prima data vreau sa vad cat rezista piesele originale... oricum felixb are cu masinuta peste 4000km cu o putere de 103 CP si daca esti si genul care sa aiba si grija de masina lui nu cred ca problemele vor aparea prea repede.. Oricum eu cand voi ajunge in jurul performantei lui (maxim pt mine un 100 cp) el sigur va avea cativa km buni in fata cu o putere si mai mare ca acum si as putea anticipa o eventuala defectiune
                    Cutia de pe dci 85 merge pe dci 65 ??
                    Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 14:02.

Comment

Da, se potriveste cutia JR5 pe dCi-ul de 65 CP.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Marire putere

Dupa cum ziceam acum cateva saptamani, cand vroiam o marire de putere, in prezent am ajuns la acest rezultat cu ajutorul celor de la OBD.
                        Attached Files

Comment

Cum se aude toba pe motorul diesel? ca vreau sa imi pun si eu. . mai mult pentru sunet. Cat te-a costat poate vii duminica si mai povestim pe larg... Duminica ora 12 pe platoul salii sporturilor in fata la parcul babes
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Maine am noroc ca nu lucrez, asa ca ne vedem la intalnire si o sa-ti poti face o impresie ;-)

nu mai cita postul anterior
                            Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 14:03.

Comment

105 cp si 245 Nm nu e rau deloc ! Sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el!

Comment

Mersi mult la fel!

nu mai cita postul anterior
                                Last edited by crististreulea; 7 April 2008, 14:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google