Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Re:raducassanova

Mersi! Eu pana acum nu am avut probleme dar sincer nu cred ca e legal innegritul stopurilor. Poti scapa o perioada pana sa te vada un politist din spate la un semafor sau o masina de politie din spate, problema mai mare e sa nu fi lovit de careva din spate si sa arunce vina pe stopurile tale negre care "nu se vad" atunci e mai urata treaba.

Comment

Re:

Originally posted by andreimanea View Post
      Arata f bine masina si ti urez multi km fara evenimente...
      Mersi pt parere! Multi km fara evenimente si tie!

Comment

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme :0
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Bogdan baga niste poze cu discurile spate care le-ai pus loganel. Si poate faci si o descriere cum ai facut montajul. Buna treaba, trebuie neaparat sa imi fac rost de ce imi trebuie ptr a-mi pune si eu.ai masina tare. suspensie(arcuri amortizoare),105 cp, confort(scaune EVO),jante OZ-ULTRALEGERRA,cauciucuri...etc. Adevarat tuning.

Imi place la tine modestia, nu sari in fata la fiecare modificare(ADEVARATA) facuta. Cinste tie
          Last edited by Guest; 13 September 2008, 18:22.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Spunemi si mie ce parere aid e suportii de numar pe care i ai tu.
            Se pune usor numarul in ei ?
            Astept raspunsul tau merci.
            http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Vezi ca omu asteapta raspuns.Sa nu il lasi cu fundu in soare.

Comment

Originally posted by raducassanova View Post
                Spunemi si mie ce parere aid e suportii de numar pe care i ai tu.
                Se pune usor numarul in ei ?
                Astept raspunsul tau merci.
                Da radu sunt ok suportii, se pune usor numarul in ei si tin bine dar se decoloreaza in timp de la spalari si arata urat, nu ti-as recomanda, numai daca nu vrei sa-i tot schimbi din timp in timp.. Ce ti-as recomanda sunt acei suporti din metal cu adevarat nichelati.. Dar sunt si mai scumpi undeva la vreo 200 lei (fata spate).

Originally posted by felixb
                Scuze de post dublu, dar trebuia sa mentionez ceva. Imi place la tine modestia, nu sari in fata la fiecare modificare(ADEVARATA) facuta. Cinste tie
                Ce baiat rau te-ai facut domnu Felix... :-) stii cum e, eu imi fac masina pentru mine, sa ma simt eu bine in ea, sa-mi placa mie, nu o fac sa ma laud cu ea, dar daca cineva ca tine de exemplu (sau altii bineinteles) imi cere o parere sau orice... Fac posibilul sa raspund sau sa ajut... O sa fac niste poze cu discurile montate si voi da detalii de montare dar deocamdata mai am putin de lucru, azi de ex am facut sa prinda si frana de mana, chiar nu am apucat sa mai fac si poze. Voi reveni!

Apropo Felix, azi zicea mishu wrc ca ar fi un amic de-al lui cu un logan 1.6 8v, chipuit si cu catalizator scos care vrea sa vedem cum se comporta masinutele. Nu stiu daca mai are si admisie sau tobe sport sau ceva modificari, dar cred ca ar trebui sa mearga binisor.. La benzina catalizatorul face diferenta mare fata de diesel... Is curios de rezultat, curand vom pune fierul pe strada sper sa pot face si un filmulet de curiozitate

Nu mai posta consecutiv,ai la dispozitie 10 minute pentru a edita
                Last edited by Guest; 13 September 2008, 18:24.

Comment

Poti sta linistit... Numai sa nu ratezi vre-o treapta... Teoretic esti mai rapid cu 1-1,5s aproximativ 2,5 masini pe 400m... BAFTA

Comment

Felicitari pentru locul II luat la Baia Mare tine-o tot asa.
                    dCi Power.
                    Last edited by felixb; 8 September 2008, 14:41.

Comment

Locul 2 e ok daca stai sa te gandesti ca locul 1 a fost pregatit pt cei din organizare.. Sa fiu mai exact.. Pt unu dintre cei ce se ocupau de cronometrari... E BUN SI LOCUL 2 CORECT DECAT LOCUL 1 PE NEMERITATE, zic eu

Comment

Felicitari pentru masina a iesit super pana acum si imi plac cum se vad tobele tine-o tot asa si mai posteaza si poze cu interiorul si eventual cu modificarile de la motor daca nu cer prea mult.

Bafta in continuare si sa nu te opresti aici.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Super tare BBI-ul, mai tare ca 1,6 16v si decat 2,0 16v de 115cp(opel kadet GSI)

PS: pune poze cu scaunele (super scaunele)
                          ...de doi lei :p

Comment

Bravo,Bogdan era si normal sa ii dai la 1.6 16v, 4 masini pe 400m.

Comment

Mersi andrei, sincer nu ma asteptam sa ramana asa in spate 1.6 16v si mishu. Masina ta mishu arata ff bine acum, dubla evacuare, angel eyes stopuri cu leduri, lumini bord schimbate, imi place mult, sa ai grija de ea! O sa incerc sa pun si video care l-ai facut tu cu mine si opelu si niste poze da nu prea am facute..

Am pus o poza cu scaunele si 2 videoclipuri, unu in care este o masina cu xenoane ala e loganul meu cu opelu.. Si unu in care e opelu gsi cu loganu 1.6 16v. Opelu se duce. Nu prea au calitate...
                              Attached Files
                              Last edited by Guest; 13 September 2008, 18:26.

Comment

Suer tari scaunile si tot ce i-ai facut masini ;)

PS: ce tare o fost ala cu opelu cand l-am intrebat daca da cu BBI-ul: "Apai cu LOGAN diesel?!"...)))))

La o asa masina si soferu ii pe masura...Bravo
                                ...de doi lei :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google