Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bafta din partea mea , o sa fiu acolo sa va sustin.
    sigpicFast&Furious
    Team CSR
    Logan Club CLUJ

Comment

• bafta bibi mi-ar fi placut sa vin si eu dar macar cu gandu va sustin

Comment

• yeee

yeeeee ce bine bine ca vi!!!! asa te vreau !!! hai sa le aratam la astia cu mashini straine ce pot loganurile. Abia astept sa vedem ce timpi scot masinile noastre
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Bibi & compania ia spuneti si la astia mai oxidati ca mine unde se tine? Pe PM daca nu e voie pe forum.
          Multam!

Comment

• Se tin la Dezmir, dupa aeroport mai mergi aproximativ 1 km si o sa vezi multe masini pe partea dreapta...iti dai seama ca e ceva pe acolo ))

Comment

• Sunt curios Bogdane daca ii faci fata la loganu ala 1,6 cu compresor...mie mi-ai tras-o de vreo 3 ori.
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• De facut fata pun pariu ca o sa ii faca ca e distanta mica (201m)...e avantajat BBI-ul, in schimb la distanta mai mare da cu virgula, in sensul ca sunt sanse mari sa il faca "vgroza"! Parerea mea...

Comment

• ...

Castiga cine ia startul mai bine, e adevarat ca Bibi pleaca mai bine dar eu ma intind mai bine. Oricum cel mai bine se va vedea pe foto celula si in plus mai am de invatzat, sunt probleme mari la plecare pentru ca nu am apucat sa ma obisnuiesc cu masina dar mi-a zis Bibi niste ponturi la plecare si parca e mai ok
                  10x ma' man !!!
                  Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Oricum nu conteaza cine castiga pt ca sunteti amandoi de-ai nostri (Logan club)....conteaza ca unul dintre voi sa castige grupa, asta ii important...sa le aratam "cocalarilor" ca mai exista si alt tip de masina!!!

Comment

• pai groza se inscrie la A1 si BBI la A2 ) ca sa nu fie nici discutii si asa castiga amandoi)
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• pentru compresor pus pe un motor care nu e din fabrica dotat cu asa ceva ,te sare cu o grupa mai sus , parca se aplica ceva coeficient ...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• bafta pe sambata sa veniti cu cupele acasa si sa ne faceti madrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Cristi, daca stiu eu bine: la turbina se calculeaza puterea masinii * 1.6 si la compressor puterea masinii * 1.5 ...

Sa ma corecteze Bibi daca gresesc
                            sigpic

Comment

• Da, coeficienti sunt: 1.6 pt montat suplimentar turbo, 1.4 pt montat compresor, 1.4 pt nitro, nos. Nu este grupa mai mica de 130cp, deci acum a1 va fi direct pana in 130cp si vom pica amandoi in aceeasi grupa, victor are 87cp stock x 1.4 coeficient compresor = 121cp, deci se incadreaza in 130cp, ce este peste se considera avantaj pt tine. Oricum pe 201 metrii va fii destul de interesant, am inteles ca vor veni ceva masinute care sunt usoare si vor avea avantaj fata de noi, plus ca de la emotii, care acolo sunt enorm de mari pot aparea surprize gen din 4, 2, rateu sau plecare proasta (fiind cu semnal direct, adica fara sa-ti ridice cineva bratele sa te anunte: pregatiti!). Vom vedea maine, oricum ar fi foarte frumos sa aducem 2 cupe acasa . Tineti pumnii stransi!

Comment

• multa bafta la amandoi...
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google