Bogy mai traiesti? Ce zici?
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Salut salut! N-am mai intrat de muuulttt, da nici n-am stat degeaba, ci am pus la cale un plan. O alta incercare, totul sau nimic si mi-am facut rost de o turbina.. ceva mai mare ca cea dinainte, are ungere-racire ulei si racire cu apa. Am sa povestesc tot ce fac pe parcurs si la final sper la un rezultat satisfacator. ;)Attached Files
Comment
-
Mersi! Turbina inca nu am negociat-o, vreau prima data sa vad ce iese cu ea. Azi am reusit sa fac garniturile dintre flanse sa nu scape noxe printre ele, mi-am facut rost de toate suruburile pt ungere, apa tur si retur plus conducte si teava de retur pt ulei, iar acum tocmai am terminat de curatat turbina. Maine ma duc sa imi fac si furtunele, o sa imbrac galeria in banda termoizolanta si probabil apuc sa o pun sus iar pe luni mai ramane sa fac evacuarea, sa o imbrac in banda termoizolanta, tubulatura de la intercooler si admisia din filtru de aer. Mai este putin de lucru.
Attached Files
Comment
-
la diesel banda aia cred ca e cam inutila , ca nu ajung galeriile sa se incalzeasca asa puternic .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Zilele astea am cam intins-o pt ca a trebuit sa mai iau la stung din galerii cativa mm sa incapa turbina si si asa e la vreo 2 mm de caroserie, dar asta s-a rezolvat pana la urma si m-am apucat iar de lucru. Am montat turbina, am facut turul si returul la ulei din ceva furtun f "tare" in sensul ca rezista la 260C si nu preia temperaturile din jur. Azi m-am apucat de evacuare, da n-am terminat-o inca si am mai facut 2 teuri pentru racirea cu apa a turbinei. Sa vedem ce aduce ziua de maine.
P.S. Un prieten s-a apucat acum de vreo 2 saptamani sa faca modificari majore la un mercedes vito cdi 220, am atasat o poza. Si el mai are putin si poate da cheie. O sa mai revin cu detalii despre.. tot.
Comment
-
Impreuna cu niste prieteni am reusit sa fac ceva treaba azi. Am tras racirea pe apa la turbo, am facut evacuarea si admisia din inox, mai trebuie sa pun wastegate-u, egr-u, traseul din turbo la intercooler, filtru de aer si in cele din urma verdictul. Am si ceva poze dar revin maine cu ele. Multumesc pt sustinere!
Comment
Comment