Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @CataFOF: ii vopsit negru "cromu" ala...batea lumina in el de aia tia dat impresia ca ii crom
    ...de doi lei :p

Comment

• Si eu sunt de parere ca vopsit negru va arata mai bine, dar totusi consider ca nu trebuie plasa respectiva.
      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• bibi ceva noutati pe la tractoras...:P
        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Ai mai facut ceva la masina? Dyno ?

Comment

• urmaresc threadul de f mult timp si ceea ce faci bbi aici e ceva demn de admirat...multi nu au un asemenea curaj si o asemenea pasiune...tine-o tot asa si la cat mai multi cp in continuare.asteptam un filmulet, un dyno...numai bine

Comment

• Salutare! N-am mai postat de mult ca m-am luat cu alte "proiecte" dar intre timp am continuat cu munca si la Daciuta mea. O sa revin in curand cu niste poze. Am facut cateva schimbari MARI sa zic asa, voi reveni. Filmulet tot n-am apucat sa fac. Ce-i drept nu am mai iesit asa des cu masina, am de abia 33k km )).

Comment

• Dupa cum am vazut sambata, frumoase schimbari ai facut.
                Ne vedem iarasi sambata poate facem si un filmulet cu masinile noastre.
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• Salut. Am urmarit evolutia masinii si sunt chiar impresionat de ce ai facut la ea. Sa ne arati si noua un filmulet ceva, sa vedem cum trage. Poate vin si eu totusi la o intalnire si o vad pe viu. Sau poate prin trafic.

Bafta in continuare cu ce ti-ai propus!
                  Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• nimic nou pe aici?
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Salutare! DODO tot timpu este ceva nou ;). O sa .... revin candva cu pozici!

Comment

• Frumos monstrul de sub capot ce ai mai modificat la ea? Poze un filmulet ceva pe cand?

Comment

• nu nu nu candva cat mai curand

Comment

• Am zis ca vin cu poze si film doar sa prind niste timp, vreme buna si oameni care sa ma ajute. Am vb si cu Victor baiatu ala de are un logan kompresor.. nu stiu daca il stiti sa facem niste filmulete impreuna, poate ne strangem mai multi daca vine vreme buna, Radu trebuie sa apara si el cu sunete ciudate pe la motor.. nu-i asa Radu?!

Comment

• Sunt curios daca ai mai marit puterea la DCI! Asteptam informatii, poze, filmulete. Mult succes in continuare!
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                                Am zis ca vin cu poze si film doar sa prind niste timp, vreme buna si oameni care sa ma ajute. Am vb si cu Victor baiatu ala de are un logan kompresor.. nu stiu daca il stiti sa facem niste filmulete impreuna, poate ne strangem mai multi daca vine vreme buna, Radu trebuie sa apara si el cu sunete ciudate pe la motor.. nu-i asa Radu?!
                                Sa vina primavara si pana atunci ma alatur si eu la "Gasca galagiosa".
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google