@CataFOF: ii vopsit negru "cromu" ala...batea lumina in el de aia tia dat impresia ca ii crom
Cj-25-bbi
Collapse
X
-
Comment
-
Salutare! N-am mai postat de mult ca m-am luat cu alte "proiecte" dar intre timp am continuat cu munca si la Daciuta mea. O sa revin in curand cu niste poze. Am facut cateva schimbari MARI sa zic asa, voi reveni. Filmulet tot n-am apucat sa fac. Ce-i drept nu am mai iesit asa des cu masina, am de abia 33k km )).
Comment
-
Salut. Am urmarit evolutia masinii si sunt chiar impresionat de ce ai facut la ea. Sa ne arati si noua un filmulet ceva, sa vedem cum trage. Poate vin si eu totusi la o intalnire si o vad pe viu. Sau poate prin trafic.
Bafta in continuare cu ce ti-ai propus!Work is for people who don't have time to play golf
sigpic
Comment
-
Am zis ca vin cu poze si film doar sa prind niste timp, vreme buna si oameni care sa ma ajute. Am vb si cu Victor baiatu ala de are un logan kompresor.. nu stiu daca il stiti sa facem niste filmulete impreuna, poate ne strangem mai multi daca vine vreme buna, Radu trebuie sa apara si el cu sunete ciudate pe la motor.. nu-i asa Radu?!
Comment
-
Sunt curios daca ai mai marit puterea la DCI! Asteptam informatii, poze, filmulete. Mult succes in continuare!
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostAm zis ca vin cu poze si film doar sa prind niste timp, vreme buna si oameni care sa ma ajute. Am vb si cu Victor baiatu ala de are un logan kompresor.. nu stiu daca il stiti sa facem niste filmulete impreuna, poate ne strangem mai multi daca vine vreme buna, Radu trebuie sa apara si el cu sunete ciudate pe la motor.. nu-i asa Radu?!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment