Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nervoasa masina ai domnu",,, felicitari !!!
    Jantele sunt ca ale mele doar ca ale tale sunt pe 15", sper ca nu ma insel ,
    Bafta in tot ceea ce ti-ai propus.
    sigpicTransport marfa !

Comment

• Ce se mai aude bbi?Urmaresc post cu post threadu de ceva timp incoace,dar vad k de-o bucata de timp nici o noutate.Cand reusesti sa-ti faci niste timp liber mai tinene la curent cu evolutia masinii.Sunt foarte curios herghelia daca a mai capatat ceva caluti in plus

Comment

• Toata ziua-i cu femeile si cu sala, aaa da si cu mancatul, cele 8 mese pe zi, deci nu are timp de masina ))))))
        Hai BBI mai zi ceva ca is nerabdatori oamenii...
        Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• ))poi ce facem?te ingrasi si apoi pierzi ktva sutimi pe cei 402m)),hai k glumesc...fetele astea...ne mananca zilele,dar ce sa faci..nu poti fara ele...oricum asteptam ceva detalii legate de masina,vb colegului,devine lumea nerabdatoare...bafta

Comment

• Mr.Danutz frumoasa reclama imi faci tu..
            Baietii vreau sa fac o schimbare la motor in urmatoarele saptamani, o chestie super tare daca imi iese, o sa va spun atunci si mai vreau sa vand suspensia reglabila KW, as vrea sa mai iau o masina si am nevoie de ceva banuti. Suspensia a fost purtata pe masina de pe la 28k km pana acum cand are 34k+ km. O vand la 700 euro! daca e cineva interesant putem vb pe pm. Revin

Si inca ceva, m-ar interesa niste arcuri h&r "nemodificate" :P, daca are cineva sa ma contacteze va rog!
            Last edited by Bibi; 25 April 2011, 19:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Planuri de viitor:
              BOV, il am cu tot cu instalatia electronica care e "deaia" smechera, in sensul ca merge pe intensitatea voltajului de pe pedala de accelatie electronica.
              Turbina mai mare cu geometrie variabila, Florin de la MT a zis ca ma ajuta.
              Axa sport.
              Sa vedem ce iese.

Comment

• Originally posted by Bibi View Post
                Planuri de viitor:
                BOV, il am cu tot cu instalatia electronica care e "deaia" smechera, in sensul ca merge pe intensitatea voltajului de pe pedala de accelatie electronica.
                Turbina mai mare cu geometrie variabila, Florin de la MT a zis ca ma ajuta.
                Axa sport.
                Sa vedem ce iese.
                A
                m vrut si eu bov d'asta electrocomandat , dar am analizat situatia, ca cel de diesel este doar de frumos, pt ca vana se deschide cand ii comand electrovalva conectata la pedala si nu actionata mecanic ca la benzina, unde isi face treaba. Tie cand se deschide vana si elibereaza presiunea in aer, sa nu-ti depresurizeze admisia, pt ca inca odata, este actionata electric ! Daca vrei treaba buna, si ai turbina TD02..... schimba-i wastegate-ul cu unul..., dar stii tu la ce ma refer, pt ca esti baiat destept.

Tu asta ai luat? http://www.youtube.com/watch?v=YyRTO...layer_embedded
                Last edited by DSL; 30 April 2011, 15:17.
                sigpic
                http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Mr.Danutz frumoasa reclama imi faci tu..
                  Baietii vreau sa fac o schimbare la motor in urmatoarele saptamani, o chestie super tare daca imi iese, o sa va spun atunci si mai vreau sa vand suspensia reglabila KW, as vrea sa mai iau o masina si am nevoie de ceva banuti. Suspensia a fost purtata pe masina de pe la 28k km pana acum cand are 34k+ km. O vand la 700 euro! daca e cineva interesant putem vb pe pm. Revin

Si inca ceva, m-ar interesa niste arcuri h&r "nemodificate" :P, daca are cineva sa ma contacteze va rog!
                  sa intelegem ca masina ta de 1-2 ani sta pe dreapta ? ca tot 30k km ai ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @Cristi masina mai mult sta, au fost si 2 3 saptamani cand nu i-am dat o cheie.. pana anul asta in primavara masina n-a mai iesit din cj de vreo 3 ani.. si iarna n-o scot in sare .
                    @DSL cam asa e instalatia si bovu stil hks. Turbina baga presiune de 1,5bari cu debit mai mare fata de cea originala, iar la eliberarea accelaratiei se creaza contrapresiune pe paleti, care se pot si intoarce din directia normala in care se invart, de aici apare si lagu la schimbul treptei iar daca pui bovu elibereaza presiunea din tubulatura, paletii continua sa se invarta in sens normal fara niciun fel de contrapresiune asupra lor si cand ii dai talpa face boost instant. Nu vreau sa influentez pe nimeni, am avut 3 bovuri pe mana si din cauza vorbelor am renuntat la ele, acum mi-a fost recomandat de cineva care lucreaza in domeniul turbinelor. Poate la turbo si presiune stock nu e nevoie.... dar probabil se stie ca multe dieseluri au valva de recirculare din fabrica, care face aceeasi treaba, doar ca nu da presiunea afara ci o descarca in admisia dinaintea turbinei.
                    Last edited by Bibi; 1 May 2011, 19:59.

Comment

@Cristi masina mai mult sta, au fost si 2 3 saptamani cand nu i-am dat o cheie.. pana anul asta in primavara masina n-a mai iesit din cj de vreo 3 ani.. si iarna n-o scot in sare .
                      @DSL cam asa e instalatia si bovu stil hks. Turbina baga presiune de 1,5bari cu debit mai mare fata de cea originala, iar la eliberarea accelaratiei se creaza contrapresiune pe paleti, care se pot si intoarce din directia normala in care se invart, de aici apare si lagu la schimbul treptei iar daca pui bovu elibereaza presiunea din tubulatura, paletii continua sa se invarta in sens normal fara niciun fel de contrapresiune asupra lor si cand ii dai talpa face boost instant. Nu vreau sa influentez pe nimeni, am avut 3 bovuri pe mana si din cauza vorbelor am renuntat la ele, acum mi-a fost recomandat de cineva care lucreaza in domeniul turbinelor. Poate la turbo si presiune stock nu e nevoie.... dar probabil se stie ca multe dieseluri au valva de recirculare din fabrica, care face aceeasi treaba, doar ca nu da presiunea afara ci o descarca in admisia dinaintea turbinei.

Da, exact. Bov-ul, trebuie sa descarce in aer presiunea care apare la inchidere, pentru a nu se intoarce in turbina. Da, eu vorbeam de turbo stoc, dar si cele mai mari, au wastgate pt recirculare, si exista wastegate si custom pt presiuni mari. Oricum bv, ai un diesel care face de rusine benzinarele.
                      La injectie cu metanol (nu NOS), te-ai gandit? Sau la un sitem biturbo, cu inca o turbina mai mica decat ai acum pe masina, pentru turatii joase?
                      Uite aici wastegate reglabil:
                      Attached Files
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• metanol a avut pe masina dar l-a dat jos
                        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Am niste poze mai recente, nu-s facute profi dar asa ca idee merg
                          Attached Files

Comment

• ti-ai tras cur de PH2:>e faina
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ce frumos se vede intercoolerul in bara de MCV

Cauciucurile sunt 185/65 ? Par cam mari in talon
                              sigpic

Comment

• foarte fumos ,auzi tu i'ai facut camber wheels pe spate?
                                https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google