Cj-25-bbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da.. interesant! Vreau sa mai fac ceva si m-am gandit la o varianta. Cat mai repede trebuie sa mut radiatorul de ulei mai sus ca imi blocheaza intercooleru plus ca stand langa el degaja caldura. Cand e cald afara intercooleru nu poate raci asa bine, am pus azi mana pe teava care iese din intercooler si era calda, egr-u mai amesteca si gazele recirculate calde pe admisie.. se simte la power seara sau dimineata e ok.

Comment

• Bibi...scuze de offtopic..As dori un sfat din partea ta!
      Este recomandat sa se "anuleze" valva EGR in scopul obtinerii unei puteri oarecare?
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Daca e sa vb tehnic ar merita, in camera de ardere ar intra numai aer curat cu oxigen fara noxe recirculate, chestia nasoala daca inchizi egr-u: masina va scoate mai mult fum in ture joase. Cand egr-u e activ asa lucreaza.. pana la aprox 3000rpm e deschis si iti baga din noxe in admisie pt a reduce poluarea iar dupa 3000rpm se inchide si toate gazele ies pe evacuare.

Comment

• Felicitarile mele pentru masina..arata foarte bine..
          Bafta in continuare !
          Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
          sigpic

Comment

• Buna treaba ai facut pana acum...mult noroc are acest forum sa aibe membi ca tine...
            La treaba cu anulatul egr-ului o fi incercat cineva sa ne spuna si noua daca creste mult cantitate de fum pe evacuare (vorbesc doar vizibil) . Eu unul chiar as renunta la egr (am vazut de nenumarate ori ce face egr-ul pe galeria de admisie).
            sigpic

Comment

• Multumesc! L-am scos eu de cateva ori. La masina mea rar se observa sa dea fum, dar cu egr-u scos eram intr-o seara in parcare la o poveste si am lasat pe cineva sa mearga cu masina si se observa destul de tare.. Admisia si egr-u trebuie curatate cel putin 1 data pe an altfel se fac depuneri mari.

Comment

• ai mare dreptate cu egr-ul. eu il curat la fiecare revizie de 10.000, la fel si racitorul.
                sigpic
                http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• se vede ca ai bagat ceva bani in masina oricum arata super bine!spor la modificari in continuare

Comment

• Salut am citit aproximativ tot topicul si sunt fff placut impresionat de evolutia loganului tau am si eu tot un dci de 65 cp aceeasi culoare si ptr moment am facut doar mici modificari la motor in continuare vreau sa montez intercoler dar nu stiu cat e de complicat pe versiunea laureat avand si Ac
                    P.s daca ai timp lasa-mi un pm cu niste sfaturi numai daca ai timp

Comment

• felicitari pt bibiu.

asa ceva nu te tenteaza?

link

ps. nu sa-l cumperi, ci sa ti-l faci. nu cred ca ar fi tare greu si butelii pt co2 se tot gasesc.
                      Last edited by zeegermans; 27 June 2011, 14:43.
                      internal combustionizer

Comment

• se misca bine inca daciocul si mai reuseste sa faca si victime ;)) baga blana marcele

Comment

• salut am inceput si eu drumul pe care il urmezi tu cu loganul si am nevoie de un sfat pentru moment si anume ce ai facut cu senzorul de la admisie .eu nu stiu cum sa il bag pe tubulatura de la intercooler astp raspuns daca ai timp si poate un nr de tel ptr ca am multe goluri si multe erori D

Comment

• Merge bine! Mersi UNZOMBY!
                            @Zeegermans, faina treaba! Pe langa racitoare mi-am bagat mana si la partea de racire fortata ;)

Comment

• Ceva poze cu masina? Modificari, ceva nou, nimic?
                              Cumpar volan de Duster

Comment

• Mai nimic..

Nu are cineva 4 jante de tabla sa-mi vanda? si mai putine.. sau de aliaj la un pret bun. Multumesc!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google